Review ♥ Essence Mono Eyeshadows #22, #55 en #66

De mono eyeshadows van Essence: ik houd van ze! Ik heb al vaker wat geschreven over deze mono’s, en vandaag heb ik weer een review voor jullie. Maar liefst 3 kleuren! Ze zijn behoorlijk budgetproof én goed gepigmenteerd. Bovendien heb je een grote keuze aan kleurtjes, dus wat wil je nog meer? Vandaag laat ik #22, #55 en #66 zien aan jullie.

Klik verder voor de rest van de review!


Voorkant


Achterkant

Verpakking
De mono’s zitten in plastic, ronde en doorzichtig doosjes. Erg simpel, niets aan op te merken! Ze zijn gemakkelijk te openen door middel van een kliksysteem. De oogschaduws bevatten 2,5 gram en zijn 24 maanden houdbaar. Op de oogschaduw zelf zit een leuk reliëf.


#22 Blockbuster


#55 Shrimp Me Up


#66 Peppermint Ice Cream

Kleuren
Laat ik beginnen met #22 Blockbuster, deze is heel licht poederroze en heeft een matt effect. Ik koos voor dit kleurtje omdat hij bij elke look past! Dan hebben we #55 Shrimp Me Up, dit is een koraalrode oogschaduw met shimmer effect. De shimmers erin zijn trouwens heel erg klein, en bijna niet te zien, maar zorgen toch voor een mooie glinstering. Tot slot #66 Peppermint Ice Cream, ook met shimmer effect. Deze is mintgroen is net als #55 perfect voor de zomer!

Pigmentatie
De pigmentatie van de oogschaduws zijn goed! Ze geven niet 100% kleur af, maar voor de prijs die je ervoor betaald zijn ze aardig goed. Alleen #55 (koraalrood) valt een beetje tegen, hij valt erg licht uit! Verder zijn de oogschaduws qua structuur erg fijn: heel zacht en licht poederig. Ze brokkelen niet, maar laten zich wel goed aanbrengen en blenden.

Conclusie
Ik ben erg blij met deze mono’s, de leuke kleurtjes komen altijd van pas in m’n stash. Ik weet nog niet wat voor look ik ermee ga maken, misschien hebben jullie ideeën? Ik hoor het graag!

Informatie
Prijs: € 1,69
Inhoud: 2,5 gram
Verkrijgbaar: Kruidvat
Pluspunten: Goede pigmentatie, budgetproof, ruime keuze aan kleuren, zachte structuur, fijne verpakking.
Minpunten: Pigmentatie kan per oogschaduw wat tegenvallen, afhankelijk van welke kleur je hebt.
Belangrijk om te weten: Klik hier voor een overzicht van alle kleuren. Momenteel zijn er 24 kleuren.

16 REACTIES

  1. lol. bij “shrimp me up” we noemen me zusje al heel lang shrimp, een keer op vakantie was ze echt knal rood omdat ze verbrand was :’) echt heel droog haha. ik vind blockbuster wel mooi, de andere twee ook wel maar ik weet toch van mezelf dat ik die niet zou dragen :(

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in