Review ♥ Eveline Cosmetics Volume Lip Extreme #538

Toen ik vorige week de Beautybox ontving, was ik vrij teleurgesteld. Wat een saaie inhoud! Er zat een zeep in, een Miners nagellak, Makeup Studio fluid liner, een sample van Thierry Mugler’s Womanity (zo’n klein buisje), een Beautybox spiegeltje en deze Eveline Cosmetics lipgloss. Allemaal niet zo boeiend! Ik besloot toch om alles even apart te zetten om het te reviewen, ondanks dat ik sommige dingen eerst wilde ruilen. Vandaag review ik deze lipgloss voor jullie.

Klik verder voor de rest van de review!

Verpakking & applicator
De lipgloss is vrij standaard verpakt. De huls is doorzichtig, zodat je weet welke kleur je hebt. Op de zilveren dop zit een sticker met daarop de inhoud (7 ml), houdbaarheidsdatum (12 maanden) en de ingrediënten. “Tangible results in 5 minutes” zegt deze lipgloss! Het is een ‘lip plumping’ lipgloss, dat wilt zeggen dat je er vollere lippen van zou krijgen. Zodra je de lipgloss hebt aangebracht, gaan je lippen ’tintelen’, dit zijn kleine prikjes (niet pijnlijk, wel raar gevoel) die ervoor zorgen dat je lippen iets opzwellen.

De applicator is ook vrij standaard. Ik vind ‘m niet heel prettig werken, het is namelijk een recht stokje, ongeveer 1 cm lang. Ik vind het niet prettig uitsmeren, een driehoekig sponsapplicatortje had misschien beter gewerkt.

“Onze nieuwe Lipgloss Lipextender bevat een aantal geheime ingrediënten, waaronder hyaluronzuur dat verkleint en gehomogeniseerd is. Dit kan in de lippen dringen en vocht aantrekken waardoor de lippen iets opzwellen. Een andere werkzame stof is Tripeptide, deze beschermt tegen vrije radicalen. Onze beta glucan zorgt voor een verbeterde afweerwaarde van de huid. Karitéboter en bijenwas maken de lippen ten slotte zacht en soepel. (bron)

Kleur
De kleur van de lipgloss is oudroze met gouden shimmers erin. De dekking is vrij goed, hij is allesbehalve sheer. De kleur ligt wel dicht bij m’n eigen lipkleur, maar de kleur, glans en shimmers zijn vooralsnog goed zichtbaar. Je kunt de kleur opbouwen, zo nodig.


Naakte lippen


Met de lipgloss


Na één uur

Langdurigheid
Helaas blijft deze lipgloss niet erg lang zitten. Na een uur zat hij nog wel op m’n lippen, maar héél lichtjes nog. Steeds meer verdwijnt de gloss, en blijven er wat shimmers achter. Ook is de lipgloss snel vertrokken na het eten van een broodje.

Conclusie
Tja.. ik houd toch niet zo van lipgloss. Het is gewoon niet mijn ding. Ook het ‘plumping’ effect merk ik niet zo! Ik merk wel dat m’n lippen tintelen, maar ik krijg geen vollere lippen erdoor. Verder is dit een mooie lipgloss, met een heerlijk bessen geurtje. De substantie plakt niet, ook erg fijn. Maar ik zou ‘m zelf niet aanschaffen, doe mij maar een lipstick ;)

Informatie
Prijs: € 12,95 In de webshop van Eveline Cosmetics kost hij nu € 4,95.
Inhoud: 7 ml
Verkrijgbaar: Online, zie link hierboven.
Pluspunten: Mooie kleur, lekker zoet geurtje, plakt niet, goede dekking.
Minpunten: Blijft niet lang zitten, ik merk geen effect qua vollere lippen, het tintelen kan door sommigen als nadelig worden beschouwd.

Wat is jouw ervaring met dit soort lipgloss? Merk jij wel iets van het plumping effect?

5 REACTIES

  1. Ik heb eigenlijk nog nooit zoiets geprobeerd om heel eerlijk te zijn, dus geen idee! Je foto’s zijn trouwens te breed, hij valt over je sidebar aan de rechterkant.

  2. Ik hou ook echt niet van lipgloss :cry: ik gebruik gewoon lip balm of lip stains maar lipstick, lipgloss enzo, niet mijn ding. Maar de kleur staat je opzich wel heel mooi :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in