Review ♥ Garnier Intensive 7 Days handcrème

Ik vertelde jullie laatst dat ik momenteel veel handcrème gebruik. Als jullie (later in dit artikel) mijn handen zien, snappen jullie wel waarom. Ik ben elke dag vrij vaak en lang buiten, en niet altijd met handschoenen! Heel stom natuurlijk, want m’n handen zijn écht droog en gebarsten. Bij de Action haalde ik deze tube van Garnier. Hij is “resistant to washing”, wat betekent dat hij blijft zitten nadat je je handen hebt gewassen. En dat is best fijn als je je handen vaakt wast, zoals ik! Hij is speciaal voor droge en beschadigde handen en voedt deze intensief.

Deze handcrème kost bij Action slechts € 1,49. Zoals vaak met verzorgingsproducten bij Action, is het een buitenlandse verpakking. Op de voorkant staan Engelse termen, maar op de achterkant staat een stukje tekst in Bulgaars, Pools, Slowaaks en Hongaars. Tja, geen idee wat er staat dus! Toch kan ik van de voorkant al een hoop aflezen. We weten al dat hij voor droge en beschadigde handen is, en dat je je handen erna rustig kunt wassen. Maar ook staat erop dat hij snel absorbeert, en dat het L-Bifidus bevat, een bestanddeel wat het natuurlijke vochtreservoir van de huid optimaliseert. L-Bifidus staat bekend om z’n unieke en veelvoudige werkingen, zoals zijn hydraterend vermogen. Verder bevat de handcrème honing, wat we allemaal kennen en soms op ons beschuitje eten. Honing heeft een verzachtende en helende werking op de huid.

De verpakking bevalt mij meteen. Opvallend kleurtje, ligt lekker in de hand, en een hygienische dop. Er zitten 100 ml handcrème in, daar doe je wel even mee. De structuur van de handcrème is ook precies goed: niet te dun, niet te dik, smeert lekker uit. De handcrème trekt ook vrij snel in, maar laat wel een licht-vettig laagje achter! Hij trekt dus niet volledig in. Dit vettige laagje is er af als je je handen wast (logisch), maar dat doet mij er wel aan twijfelen of hij écht blijft zitten na het handen wassen.


Extreem droge handen!


Extreem zachte handen!

Ik vind dit een erg fijne handcrème, zeker om ’s avonds voor het slapen gaan aan te brengen. Het is geen wonderspul, want ik moet m’n handen écht blijven insmeren, dus van een langdurige hydratatie is geen sprake. Minpuntje is wel, dat er wat alcohol en parfum in zit. Maar er zitten ook heel fijne ingrediënten in, zoals shea butter en allantoïne. Er zit een honing geurtje aan, erg lekker! Maar mocht jij dat nou niets vinden, of geen handcrème met alcohol en parfum willen, zou ik ‘m toch maar skippen.

Garnier Intensive 7 Days handcrème kost € 1,49 bij Action.

Zou deze in jouw tas kunnen belanden? Lijkt het je iets?

9 REACTIES

  1. Ziet er goed uit! Zelf gebruik ik de Absinth handcrème van TBS vaak de laatste tijd, en de gewone standaard handcrème van L’occitane.

  2. Deze lijkt mij zo lekker! Ik moet hem nog steeds eens ophalen. Trouwens, een tip voor erg droge handen: koop van die handschoentjes (Essence heeft ze ook), doe een gigantisch dikke laag creme op, doe de handschoenen er overheen en slaap hiermee. Mijn handen zijn altijd drama, maar als ik dit elke week doe, zijn ze veel gezonder en minder droog!

  3. Hoi,

    Ook een vriendin zweert hierbij. Mijn vraag is of je nog zo tevreden bent met dit product en of je er nog aan kunt komen? Bij de action is het uitverkocht..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in