Review ♥ MAX Baked Eyeshadow #423 Summer

Ruim een jaar geleden schreef ik al over dit palette, alleen in een andere kleur. Action heeft ze al een tijdje liggen, alleen in bepaalde kleurcombinaties. Vier tinten blauw, vier tinten bruin, vijftig tinten grijs. Uhhh.. oh nee. Anyway, sinds een tijdje hebben ze nieuwe kleurcombinatie’s, zoals deze. Hoe leuk! Zomerse kleurtjes, altijd goed om te hebben. En gebakken oogschaduw? Dat zit qua pigmentatie wel gebakken. Ha-ha. Gebakken. Snap je ‘m? Ahum…. op naar de review.

Verpakking
Het zal je niet verrassen, maar ook dit product zit netjes verpakt bij aankoop. Geen vieze vingertjes die de oogschaduw hebben aangeraakt dus. Heel fijn als je een hygiënefreak zoals ik ben! Op de verpakking staat de standaard informatie: gebruiksaanwijzing, ingrediënten, etc. Het doosje zelf is standaard, niet veel boeiends. Hij is lastig te openen! Ook zijn de oogschaduws rond en bol; ze steken uit. Er zit een klein sponsapplicatortje in. En geloof mij, die werkt nog pretty damn goed! Maak hem eventueel een beetje nat, en hij werkt als een tierelier. Beter dan m’n Zoeva oogschaduwkwast!

Kleuren
Zomerse kleurtjes, zei ik al. We vinden een roze kleurtje, met zilveren shimmers voor een glanzend effect. Zo ook de paarse, en de blauwe. De groene heeft echter gouden shimmers, echt HEEL mooi! Alleen al voor deze kleur zou je het palette moeten aanschaffen. Op de volgende drie foto’s heb ik één laagje aangebracht met m’n droge vinger! Check de pigmentatie!


Daglicht

Zonlicht

Flits

En op de volgende drie foto’s heb ik één laagje oogschaduw nat aangebracht. Als je dacht dat de pigmentatie hierboven al goed was, houd je dan maar vast.. :mm4:


Daglicht

Zonlicht

Flits

Pigmentatie & structuur
Wat een pigmentatie, hé? Vooral nat aangebracht is dé manier om deze kleurtjes te laten knallen op je ogen. Eén klein minpunt is dat de intensiteit van de pigmentatie stukken minder is, als je de oogschaduw met je kwast aanbrengt. Ik heb dat op de foto’s hieronder gedaan, en ben niet onder de indruk! Achteraf gezien had ik liever de oogschaduw met m’n vingers of de sponsapplicator aan kunnen brengen, dat gaat stukken beter.
De structuur van de oogschaduw is vrij hard, hij zal niet snel kapot brokkelen. Hij korrelt wel iets als je een kwast gebruikt, wat natuurlijk voor product verlies zorgt, dus nog een reden om een sponsapplicator te gebruiken!

Look

Conclusie
Ik ben niet zo tevreden over de looks, maar je ziet zo wel hoe de kleuren uitpakken op je ogen. Het ziet er goed gepigmenteerd uit, maar ik heb hiervoor flink m’n oogschaduwkwast moeten nat maken steeds. Verder ben ik erg tevreden over dit palette! Ik vind hem amazing, zeker voor het zachte prijsje van €1,29. De kleurtjes laten zich, zeker met de kleine sponsapplicator, heel goed aanbrengen! Absoluut een budgettopper!

Informatie
Prijs: € 1,29
Inhoud: 5,5 gram
Verkrijgbaar: Action
Pluspunten: Zeer goede pigmentatie, verkrijgbaarheid, prijs, hygiënisch verpakt.
Minpunten: Doosje is onhandig om te openen.
Belangrijk om te weten: Er zijn meerdere kleurencombinatie’s beschikbaar.

6 REACTIES

  1. De kleuren zijn geen kleuren wat ik persoonlijk veel gebruik. De pigmentatie is wel heel erg goed. Het is dat ik al veel bruin tinten heb, wat ik overigens veel gebruik, maar anders had ik er wel wat van gekocht :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in