Review ♥ MAX Waterproof Eyeliner

Action blijft eyeliners toevoegen aan hun assortiment, of ben ik nu gek? Eerst hadden ze die potloden, toen deze potjes (eerst hadden ze hier één versie van, daarna hebben ze hem opnieuw ‘ontworpen’), toen gelliners en nu hebben ze eyeliner.. pennen? Potloden? Deze kosten nu €0,99. Koopje natuurlijk, maar is het ook wat? Dat is altijd maar afwachten bij Action/MAX make-up. Het ene product is he-le-maal geweldig, het andere product kan een regelrechte flop zijn. Dit potlood lijkt trouwens wel een dupe van de Make-up Studio Eye Definer te zijn..

“Max make-up eyeliner is waterproof. De crèmige structuur van de eyeliner laat zich makkelijk gebruiken en garandeert een perfecte zwarte lijn. Voor bescherming: Na gebruik het potlood terugdraaien. Verwijderen: Gebruik make-up remover.”

Verpakking
De eyeliner zit, zoals bij alle make-up van MAX, verpakt in een extra kartonnetje. Lekker hygiënisch! Verder is de verpakking erg simpel, maar strak. Mooi met die gouden letters! Er zit een lange dop op, en de eyeliner kun je uitdraaien. Hij bevat 0.25 gram product, en is 9 maanden houdbaar.

Pigmentatie & structuur
De structuur is erg romig en zacht. Dit zorgt ervoor dat het potlood snel en fijn over je ooglid glijdt! Het puntje is in het begin nog smal, maar na één keer gebruiken niet meer, dus je kunt er eigenlijk geen strakke, scherpe lijnen mee zetten. Een wing zal wel lukken, maar niet eentje met een strak uiteinde. Verder is hij ook voor op je waterlijn te gebruiken. En verrassend genoeg geeft hij nog goed af ook, op je waterlijn! De kleur is zwart, maar voor het beste (zwartste) resultaat kun je het beste een paar lijntjes over elkaar zetten. De eyeliner droogt niet snel op, trouwens.


Als eyeliner op het linkeroog


Als eyeliner op het rechteroog


Op de waterlijn

Langdurigheid
Op het onderdeel langdurigheid scoort dit potlood nul punten. Zelfs na een uur geeft het potlood nog lichtjes af, als je eraan zit! Aan het einde van de dag (of na flink wat uren), is de lijn vervaagd naar donkergrijs en ontbreekt de wing bij mij. Waterproof is hij ook niet. Jammer! Ik denk toch dat de structuur té creamy is. Hij droogt amper op namelijk.

Conclusie
Bah, balen dat hij niet lang blijft zitten! Want hij brengt erg fijn aan, is creamy en je zet er heel snel een mooi lijntje mee. En.. hij is super budgetproof! Ik had écht gehoopt dat dit een dupe van Make-up Studio Eye Definer zou zijn, maar die blijft toch langer zitten zonder uit te lopen of te vervagen. Maar die is ook bijna 13 euro duurder! So, the search continues..

Informatie
Prijs: € 0,99
Inhoud: 0,25 gram
Verkrijgbaar: Action
Pluspunten: Brengt fijn aan, creamy, zeer budgetproof, mooie verpakking, handig in gebruik.
Minpunten: Is niet waterproof, vlekt/verdwijnt snel van de oogleden en waterlijn, geen dunne lijntjes mee te maken.
Belangrijk om te weten:

Wat vind jij van MAX eyeliners? Welke vind jij de fijnste tot nu toe?

7 REACTIES

  1. wat jammer dat hij niet lang blijft zitten. Ik heb de andere van MAX ook niet lang blijf zitten :( Ik zoek namelijk goedkope eyeliner waterproof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in