Review ♥ Miss Sporty BB cream #001 Nude Radiance

Op het Coty persevent waar ik vorige week was, konden wij beautybloggers kennis maken met de nieuwe producten van Rimmel, NYC, Sally Hansen en Miss Sporty. De laatste tijd vind ik dat Miss Sporty weer helemaal tot leven komt! Het merk was voor mijn gevoel een tijdje ‘dood’, maar nu hebben ze weer erg veel nieuwe, gave producten. En dat voor een fijne prijs! Ben je benieuwd of het wat is? Lees dan snel verder.

Vanaf April liggen deze BB creams van Miss Sporty in de winkels. Ze zijn er in twee kleuren, ik test voor jullie de lichtste kleur: #001 Nude Radiance. Ik ben zelf erg bleek, dus foundations en BB creams in de lichtste kleur zijn vaak nog te donker voor me. Deze gelukkig niet! Hij is écht licht, en heeft een gele ondertoon. Helaas heb ik een rode ondertoon, maar we zullen zien hoe hij uitpakt.

Verpakking
De verpakking is simpel, het is een glanzende, nude-kleurige tube. Er zit 30 ml in. Ik vind de tube er erg leuk uitzien! Er zit een witte draaidop op. Het doseren vind ik zelf niet erg fijn, want als je licht in je tube knijpt, komt er al flink wat BB cream uit. Knoeialert: hoog!

De BB cream geeft ons vijf beloftes:
♥ de huid voelt gemoisturized
♥ verwijderd huid imperfecties
♥ verzacht de huid
♥ geeft bescherming tegen schadelijke invloeden
♥ geeft de huid een lichtgevende en natuurlijke teint

Raar dat de tekst op de achterkant in het Engels is trouwens, vele jonge meiden weten dan misschien niet wat er staat. De BB cream zou tot 14 uur blijven zitten, en je kunt hem gebruiken vóórdat je je foundation aanbrengt als basis, of je kunt hem zo alleen dragen voor een frisse teint met healthy glow. Mocht je dit niet dekkend genoeg vinden, kun je eventueel een extra laagje aanbrengen of daarna je normale foundation aanbrengen.

Dekking & substantie
De substantie is vrij vloeibaar, en bevat veel microshimmers. Deze zorgen op je gezicht voor een healthy glow, iets wat toch wel hand in hand gaat met BB cream (lichte dekking, healthy glow en verzorgende bestandsdelen). De BB cream ruikt overigens erg lekker, dit ruik je goed tijdens het uitsmeren. Licht zoet!

De dekking vind ik nog best wel goed! Hij dekt vrij mooi. Hij is natuurlijk niet te vergelijken met een foundation, maar geeft voldoende af om lichte imperfecties en rode plekken te dekken. Op de onderstaande foto heb ik de BB cream aangebracht met m’n Zoeva Bamboo bufferkwast, ik ben dol op het resultaat! M’n gezicht is minder rood, én ik voel de foundation niet op m’n gezicht zitten! Vaak voel je zo’n plakkerig laagje, daar heb ik bij deze geen last van. Wel gaat hij na een uurtje erg glimmen, dus wel even afpoederen! Verder ziet hij er heel natuurlijk uit, en past hij precies bij m’n huidskleur, ondanks de ondertoon.

Conclusie
Ik ben zó blij met deze BB cream, het is de beste die ik tot nu toe heb getest! Hij geeft een mooie dekking, zonder dat je ziet dat je iets op hebt. Dat is wel iets wat we allemaal willen, niet? De microshimmers erin zorgen een prachtige glow, alleen zou ik ‘m wel licht afpoederen om de verkeerde ‘glow’ te voorkomen. Verder is deze BB cream lekker goedkoop, heeft een leuk uiterlijk én een toppie werking! Hij blijft geen 14 uur zitten, maar zeker 8 uur, en dat is voor mij voldoende.

Informatie
Prijs: € 3,49
Inhoud: 30 ml
Verkrijgbaar: Etos, online webshops, verder weet ik het niet!
Pluspunten: Mooie dekking, healthy glow door de microshimmers, budgetproof, mooie verpakking, je voelt de foundation niet zitten op de huid, blijft heel wat uurtjes zitten.
Minpunten: Doseren gaat niet makkelijk, tekst op de verpakking is Engels, zit parfum en parabenen in, gaat na een uurtje glimmen als je niet afpoedert, blijft niet 14 uur zitten zoals er wel beloofd wordt.
Belangrijk om te weten: Ook verkrijgbaar in #002 Beach Radiance.

Ben jij van plan om deze te kopen?

21 REACTIES

  1. Hij is wel mooi, maar ik zou het niet kopen vanwege de parabenen. Ik ben daar geloof ik nogal wat gevoelig voor, puistjes enzo… Ik vind het wel een heel mooie verpakking!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in