Review ♥ Oogschaduw pigment van eBay

Oogschaduw is fijn, maar oogschaduw in losse poedervorm in nóg fijner. Het geeft veel meer kleur af! Ik scoorde laatst een potje losse oogschaduw op eBay, voor slechts $1.87 (omgerekend €1.43). Toen ik hem binnen kreeg schrok ik me rot, ik had per ongeluk blauw besteld! En.. stond daar nou MAC op het doosje? Jazeker, het gaat hier (weer eens) om een fake product. Dit is niet te zien op de foto’s op eBay, omdat de verkopers natuurlijk niet willen dat eBay dit opmerkt. Toch blijkt de oogschaduw wel hééél mooi te zijn.. dus ik besloot hem toch te reviewen voor jullie.

Verpakking
De oogschaduw wordt geleverd in een zwart doosje, en lijkt sprekend op het echte doosje van MAC. De tekst verschilt natuurlijk, en deze oogschaduw heeft geen naam maar een nummer, namelijk #10. Op de zijkant van het doosje vind je de ingrediënten, maar aangezien het hier om een nepperd gaat, weet ik niet of deze erg betrouwbaar zijn! Ik heb eerder een lipgloss besteld op eBay, dat bleek ook een nep MAC product te zijn, en die stonk gigantisch naar Dreft afwasmiddel.. in de prullenbak ermee, dus!

Het pigment zelf zit in een klein, plastic potje. De dop is rubber/plastic en laat zich makkelijk sluiten. De opening van het potje is smal, waardoor je goed kunt doseren. Bij het eerste gebruik zit er een stukje plakband overheen, zodat hij gesealed is.


Kleur

Kleuren
Ondanks dat ik de verkeerde kleur had besteld, vind ik ‘m toch heel erg mooi! Hij is blauw, vol met gekleurde shimmertjes, wat voor een glanzende finish zorgt.


Boven op oogschaduwbasis aangebracht, onder op droge huid.

Pigmentatie & structuur
Het pigment is.. wauw, geweldig! 100% pigment en 100% kleur. De structuur van het pigment is erg zacht en laat zich makkelijk aanbrengen en blenden (tenzij je het nat aanbrengt, dan gaat het altijd wat stroever).

Conclusie
Zo’n mooie oogschaduw, maar wáárom moeten ze er nou MAC opzetten? Zet er gewoon niks op, dan ben ik ook blij. Ik wil dolgraag nog andere kleurtjes kopen, maar dit houdt me toch een beetje tegen.

Informatie
Prijs: $1.87 (momenteel is dat €1.43)
Inhoud: 17 gram
Verkrijgbaar: Op eBay, bij diverse verkopers.
Pluspunten: Prachtige pigmentatie, handig potje, blijft goed zitten.
Minpunten: Sneller last van fall-out, moet nat aangebracht worden (voor beste resultaat), is een nep merk product: ingrediënten niet betrouwbaar.
Belangrijk om te weten: Zie hierboven, dit product is géén echt MAC product maar NEP!

14 REACTIES

  1. Wat een mooie kleur! Grappig toch wel dat je op eBay niet kon zien dat het een nep MAC product was, je zou toch zeggen dat ze dat er op hebben gezet omdat ze zoveel mogelijk willen verkopen.

  2. Had het zelfde bij buyincoins, had ik een kabuki kwast gekocht zwart niks er op, althans op de site leek er niks op te staan, word ook niks vermeld, krijg ik hem binnen en staat er ook mac op, ja ik word daar gewoon een beetje zuur van. Hou daar niet zo van.

  3. Dat van de ingrediënten is ook datgene waar ik bang voor ben… en inderdaad jammer dat ze er MAC op zetten :( Maar ja, waarschijnlijk zullen mensen hen op deze manier sneller vinden. Toch wel een mooie kleur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in