Review ♥ Primark nagellak setje

Primark is voor mij zoals de Action: ik kan niet langs zonder er niets te kopen. Al is het iets kleins. Zoals dit schattige nagellak setje, waarin 4 mooie kleurtjes zitten. Voor een mooi Primark prijsje, welteverstaan: slechts 2,50 euro! Dat is 63 cent per lakje! Oke, er zit niet veel in, maar toch is het spotgoedkoop. Meenemen dus! Kijk je mee naar de review?

Klik verder voor de rest van de review!

Het setje bestaat uit vier kleuren nagellak: een bronzen met hoge glans (dankzij de vele zilveren shimmers erin), een sheer turquoise met gekleurde shimmers, een donkergroene (zonder shimmers) en een glitter topcoat, met zilveren glitters met holografische glans in het licht.

Stuk voor stuk mooie kleurtjes, en verschillende finishes. Ik vind het wel echt Herfst kleurtjes, maar ach, wie kan zo’n setje nou laten liggen? ;) Er zit 6 ml inhoud in, en ze zijn 24 maanden houdbaar.


Twee laagjes


Twee laagjes


Twee laagjesEén laagje over kale nagel en de andere drie kleurtjes heen

De droogtijd is niet snel, maar ook niet langzaam. Gemiddeld, dus! Zo’n paar minuten voordat de oppervlakte droog is, een uurtje voordat hij krasvrij is. Opvallende is de geur, ik weet dat nagellak niet naar bloemetjes ruikt, maar deze ruikt wel erg opvallend. Een sterke, chemische geur. Jammer! Ook een minpuntje is dat de nagellakjes geen naam of nummer hebben. De nagellak blijft ruim één dag zitten voordat hij gaat chippen. Vrij snel, dus! Het kwastje is trouwens een heel standaard kwastje (niet smal of breed), en lakt prima.

Conclusie
Een heel leuk setje! Als je bij de Primark bent, en je houdt van deze kleurtjes, zou ik het absoluut meenemen voor die € 2,50. Heb je liever kwaliteits nagellak, dan zou ik ‘m skippen.

Informatie
Prijs: € 2,50
Inhoud: 4x 6ml
Verkrijgbaar: Primark
Pluspunten: Leuke set met mooie kleuren, gemiddelde droogtijd, erg budgetproof.
Minpunten: Sterke geur, geen naam of nummer, chipt vrij snel, verkrijgbaarheid.
Belangrijk om te weten:

Heb jij wel eens nagellak gescoord bij Primark? Viel het mee of tegen?

18 REACTIES

  1. Ik heb laatst ook een primark lakje aangeschaft. Ik vind inderdaad de chemische geur heel vies. haha :hk:
    Op mijn blog is momenteel ook een winactie die tot woensdag duurt :D :heart: :!!!:
    (cute smileys! :mm7: :lol: :gb: )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in