Review ♥ Pupa Magnetic Nail Art Kit

Laatst kreeg ik van Pupa-makeup.nl een nailart kit binnen van Pupa. Ik had al eens eerder magnetische nagellak uitgeprobeerd, maar dat van was van Essence, en je moest alles los kopen. Deze kit bevat twee magneten én een nagellak, in de kleur rood. Alles compleet dus! Je kunt met de magneetjes rechte strepen en schuine strepen creëren. Kijk snel verder!


Achterkant met informatie en instructies


Onderkant met ingrediënten

Verpakking
Zoals ik zei, bevat deze kit alles wat je nodig hebt. Een nagellak (in de kleur 27 Magnetic Orange) en twee magneetjes, eentje voor rechte strepen én eentje voor schuine strepen. Ook zit er een handleiding bij, heel handig! Hier nog wat foto’s van de inhoud:

Nagellak
De kleur van de nagellak die erbij zit is rood, de strepen die door het magneetje worden getrokken zijn donkerrood. De lak dekt goed bij één laag, en geeft ook het mooiste resultaat als je het magneetje erboven houdt. Het kwastje is smal en lakt fijn. In de nagellak zit 5 ml en hij is 12 maanden houdbaar. Schud de nagellak vóór het lakken goed door, zodat de magneetjes in de nagellak zit goed kunnen verspreiden!

Als je één nagel hebt gelakt, moet je meteen het magneetje erboven houden. Niet te dichtbij, anders raakt hij je (nog natte) nagellak aan. Doe het magneetje om de vinger van je andere hand, en houd hem zo dicht mogelijk boven je nagel. Dit doe je voor 10 seconden, en zo werk je elke nagel af.


Alleen nog de nagellak erop


Magneetje erboven houden


En klaar!

Conclusie
Een heel leuk kitje, alles zit erin wat je nodig hebt voor twee creaties. Het effect is duidelijk te zien, en vooral in deze rode kleur geeft het een leuk effect. De nagellak is erg fijn en het magneetje is makkelijk en handig te gebruiken. Sommige merken hebben magneetjes die je los moet vasthouden, gelukkig heeft dit merk dat niet! De nagellak blijft flink wat dagen zitten alvorens te chippen, ook een fijn pluspuntje!

Informatie
Prijs: € 10,95
Inhoud: 5 ml nagellak, twee magneetjes en handleiding
Verkrijgbaar: Pupa-makeup.nl
Pluspunten: Nagellak werkt fijn, blijft lang zitten, magneetje is handig in gebruik.
Minpunten:
Belangrijk om te weten:

Deze producten heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

12 REACTIES

  1. De kleur van de lak vind ik echt super mooi! Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik van magnetische nagellak vind. Het idee vind ik leuk, maar het effect niet altijd. Maar deze is absoluut één van de betere die ik gezien heb!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in