Review: 24x mineralen oogschaduw

In de winactie week konden jullie op dag 3 een set van 24 potjes mineralen oogschaduw winnen, met bijbehorende oogschaduwkwast. Nu had ik voor mezelf ook zo’n set gekocht, omdat ik toch wel erg gek ben van mineralen oogschaduw! En zeg nou zelf, een set van 24 kleuren oogschaduw is altijd mooi meegenomen, want er valt eindeloos te combineren. Ben je dus benieuwd wat ik van deze potjes mineralen oogschaduw vind, lees dan snel verder!

Klik verder voor de rest van de review.


De kwast

Verpakking
De oogschaduw zit in een simpel, klein en rond potje. Het dekseltje is er echt heel lastig vanaf te draaien. Wat dat betreft kun je de oogschaduw beter depotten of pressen, want deze potjes zijn een ramp om steeds te moeten openen en sluiten. Nog een minpunt aan het potje is dat als je het dekseltje er (eindelijk) afgedraait hebt, soms het doorzichtige stukje plastic aan de bovenkant los komt*. Het potje zit dus totaal niet stevig in elkaar. Verder wegen de potjes amper wat en is de bovenkant deels doorzichtig, zodat je meteen ziet welke kleur oogschaduw je hebt.

De kwast die erbij zit is een prima oogschaduwkwast. Er komen geen haren van af en je kunt er prima de oogschaduw mee aanbrengen. Leuk extraatje dus!


* het potje wat meestal uit elkaar valt

Kleuren
In dit pakket heb je genoeg keuze aan kleur, er zit een zwarte bij en een aantal witte oogschaduws. Er zitten in totaal 6 tinten roze in, 4 tinten paars, 1 zwarte, 3 tinten wit, 1 koperen, 3 tinten groen en 6 tinten blauw in het pakket. Niet zo geschikt voor een nude look dus, wel als je van kleur houdt.

Pigmentatie
Tja, de pigmentatie is natuurlijk prima, het is nou eenmaal losse oogschaduw. Volop pigmentatie dus, alhoewel je de ene kleur beter ziet dan de andere, maar dat is dus afhankelijk van hoe dicht een kleur bij je huidskleur ligt. Alle kleuren lijken in principe dezelfde pigmentatie te hebben.

Swatches
Alle swatches zijn met één veeg op een droge huid huid gemaakt (dus geen primer en ook niet nat aangebracht).

Tip
Omdat vrijwel alle kleuren shimmery zijn, kan ik je aanraden om eerst een goede primer te gebruiken. Je kunt ook je kwast een beetje nat maken voordat je de oogschaduw aanbrengt, dit voorkomt nogal wat fallout.

Conclusie
Lastige verpakking, maar mooie kleuren met een goed pigment. Voor het bedrag van $ 6,90 (omgerekend € 5,38 met de huidige koers) is dit absoluut een leuke toevoeging op je stash. Je betaalt per potje zo’n 22 cent en dat is het zeker waard.

Informatie
Prijs: € 5,38
Inhoud: 24 potjes mineralen oogschaduw (7 gram oogschaduw per stuk, totaal 170 gram)
Verkrijgbaar: Bij deze eBay verkoper.
Pluspunten: Niet duur, leuke kleuren, blijven mooi zitten.
Minpunten: Potjes zijn lastig open te maken, kleuren moeten je smaak zijn, zover ik weet alleen via eBay te koop.
Belangrijk om te weten:

20 REACTIES

  1. Erg mooie kleurtjes! Ik zou zo al die roze en blauw kleurtjes willen hebben! Dus dat word misschien ondanks de rottige potjes, misschien wel een wish :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in