Review: 3 x Make-up Revolution Blushing Hearts ♥ Blushing Heart, Candy Queen of Hearts & Peachy Pink Kisses

Hoi, spuit elf hier. Inmiddels zijn deze schattige blushes van Make-up Revolution al door zo’n beetje elke beautyblog gereviewd, maar dat mag de pret niet drukken. Ik kocht onlangs een hoop make-up van het merk Make-up Revolution, en vandaag laat ik je voor de zeshonderdste keer kennismaken met ze!

Ik kocht de blushes in de volgende drie kleuren: Blushing Heart, Candy Queen of Hearts en Peachy Pink Kisses. Drie verschillende kleuren blush, één rode, één roze, en eentje met een perzikkleurtje. Er zijn in totaal zes varianten te koop bij Make-up Musthaves.

De blushes zitten in een kartonnen doosje, en het product bevat 10 gram. Op de onderkant van het doosje vind je de ingrediënten, op de achterzijde een foto van de blush zelf. De blushes hebben officieel de naam “Triple Baked Blusher”. De blushes zelf zijn hartvormig, ook weer in een kartonnen verpakking. Enorm leuk vormgegeven! Als je het dekseltje eraf haalt komt de prachtige baked blush tevoorschijn. De blush bestaat uit drie kleuren, maar kunnen uiteraard het beste in z’n geheel worden aangebracht.

Blushing Heart – 10 gram – €6,99
Ik begin met Blushing Heart, de donkerste van de drie. De blush bestaat uit drie kleuren – een roze die iets naar paars neigt, een snoepjes roze, en een knalroze met een zilveren glitter erin. Je kunt ervoor kiezen om de kleurtjes individueel te gebruiken, maar als je hem in z’n geheel gebruikt, pakt de roze lekker roze en snoeperig uit. Hij geeft m’n wangen een healthy, roze blos, en daarmee ook een lieflijke uitstraling. De subtiele glitter is in bepaald licht te zien, maar oogt totaal niet ordinair, maar juist erg mooi!

Qua pigmentatie vind ik de blush precies goed – hij geeft goed kleur af, maar niet té. Ik houd er niet van als blushes teveel pigmentatie hebben, dan moet je al snel heel voorzichtig te werk, of een fan brush gebruiken. Ik vind het prettig als een blush op te bouwen is qua kleur, en dat zijn deze!

Candy Queen of Hearts – 10 gram – €6,99
Op naar de roze variant! Hij is iets lichter dan Blushing Heart, en bevat twee roze gedeelten blush, en één perzikkleurige. Dit geheel zorgt voor een iets lichter geheel dan Blushing Heart. Het verschil is erg klein tussen de twee, maar als je goed kijkt zie je dan Candy Queen of Hearts wat rozer en lichter van kleur is. Zou je de kleuren afzonderlijk gebruiken, heb je drie diverse kleuren blush in één doosje.

Als ik moest kiezen, ging ik voor Candy Queen of Hearts! Ik vind een roze blush altijd wat mooier en beter staan bij me, dan eentje die meer naar rood neigt. Hij is wat lichter, wat beter bij m’n (zeer) blanke huidskleur past. Toch vind ik beide blushes ontzettend mooi, en zal ik ze dan ook elke dag gaan gebruiken. Nog even full face foto voor het verschil:


Links Candy Queen of Hearts, rechts Blushing Heart

Peachy Pink Kisses
Deze blush zit in een andere kleur verpakking dan de bovenste twee. Deze heeft namelijk een perzikkleurig doosje en verpakking! De drie afzonderlijke kleuren in de blush zijn erg licht en perzikkleurig, bovendien hebben ze ook allemaal een flinke dosis glans. Ik kan niet stoppen met kijken naar ze! De lichtste kleur is ook perfect om als highlighter te gebruiken, trouwens!

Oooh, ik ben verliefd op deze! Hij is zo multifunctioneel. Een prachtige, koele glans die iedereen goed zal staan. Breng wat van de lichtste kleur aan op je jukbeenderen en onder het wenkbrauwbot, voor dat beetje extra op je bakkes. Dit is echt een aanrader om aan te schaffen! Die glans! Kijk dan!!!!!


Nog even een overzicht van alle blushes! :inlove:

Conclusie: Ik wil meeeer! Wat een geweldige blushes zijn dit. Leuke verpakkingen, aardige prijzen, geweldige kleuren.. ik snap waarom iedereen lyrisch erover is! Ben je benieuwd naar de andere varianten? Dat zijn Iced Hearts, Bursting with Love, en Peachy Keen Heart. Deze snoepjes kosten €6,99 per stuk, wat ik persoonlijk niet duur vind voor zulke geweldige blushes. Je koopt ze bij Make-up Musthaves voor €6,99 per stuk.

Heb jij al kennisgemaakt met deze blushes? Hoe vind je ze?

10 REACTIES

  1. Oeh pink kisses is gaaf! Ik heb een highlighter ervan, dingen zijn zo groot dat je toch een eeuwigheid ermee doet……net als de rest van mn stash maar ok ;)

  2. Goddamn, deze zien er echt prachtig uit <3 Ik ben gek op makeup revolution, maar deze heb ik nog niet geprobeerd. Ze zijn echt prachtig! Vind je foto's ook heel mooi en duidelijk. Fijn dat je swatches hebt van alle kleuren los en van de 'totaal' kleur, die heb ik in andere reviews nog niet gezien. :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in