Review: 3CE Lip Pigment in kleur 04

Vorige week liet ik jullie al kennismaken met dit merk, namelijk door een lippotlood te reviewen van dit merk. Niet alleen bestelde ik laatst dat lippotlood, ook dit lip pigment! Het is eigenlijk een Sleek Pout Paint dupe, maar dan goedkoper uiteraard. Ik ben erg benieuwd of hij qua pigmentatie in de buurt komt, want dat is soms nog maar de vraag bij dit soort artikelen. Lees verder om erachter te komen!

Klik verder voor de rest van de review.

Verpakking
Het pigment wordt geleverd in een kartonnen doosje, waarin het tubetje met lip pigment zit, en een klein lippenseeltje. Op de verpakking staat Koreaanse tekst, dus ik kan helaas niet opmaken wat er staat. Op de website kan ik dit product ook niet vinden, dus op goed geluk.. ;) Het tubetje zelf heeft een spitse punt, waarmee je goed kunt doseren. Heel belangrijk, want je hebt van dit spul maar héél weinig nodig, omdat het zeer goed uit te smeren is, en 100% pigmentatie bevat. Overigens staat er op het doosje dat het product 12 gram bevat, op de tube zelf staat 11 gram. De substantie heeft een licht zoete geur, niet storend of overheersend.

Kleur
Ik heb kleur 04, ik geloof dat hij Mink Beige heet. Er staat namelijk nergens een naam, dus ik moest het online opzoeken. Het is een oranje kleur, maar niet fel oranje. Hij neigt naar beige toe. Op het plaatje leek hij veel meer naar nude te neigen, vandaar dat ik hem kocht, omdat ik nog steeds op zoek ben naar dé perfecte nude kleur voor m’n lippen. Helaas, hij is niet nude, en een stuk feller in het echt! Overigens heeft het pigment een normale glans als finish.

Pigmentatie
Over de pigmentatie valt niks te klagen – 100% kleur. Oke, 99% misschien, want op de foto hieronder zie je nog wel wat van m’n eigen lipkleur er door heen. 3CE raadt zelf aan om vooraf een concealer op de lippen aan te brengen. Zelf vind ik dit niet zo nodig, maar het is een optie. Ook fijn is dat het pigment lang blijft zitten, rustig zo’n 4 uur. Nadeel is dat je hem onderweg niet snel kunt bijwerken!

Conclusie
Prima product – maar de kleur.. ik weet het niet, hoor. Ik heb zo het vermoeden dat ik hem in m’n stash gooi, en nooit meer ga gebruiken. M’n Sleek Pout Paints heb ik inmiddels niet meer, anders kon ik hem met wat wit mengen, voor een lichter resultaat. Misschien dat ik toch nog wat kleuren ga bestellen van dit merk, want het zijn wel echt perfecte dupes voor de Pout Paints van Sleek, die toch wat euro’s duurder zijn. En de prijs van dit lip pigment? Een lachertje!

Informatie
Prijs: € 1,96
Inhoud: 11 of 12 gram
Verkrijgbaar: klik hier
Pluspunten: Perfecte pigmentatie, budgetproof, substantie is precies goed, substantie ruikt lekker, blijft lang zitten, handige verpakking.
Minpunten: Verkrijgbaarheid, even snel bijwerken wordt al snel lastig met dit soort producten.
Belangrijk om te weten: Verkrijgbaar in 9 kleuren.

14 REACTIES

  1. heb zelf de witte besteld via ebay inmidddels ook binnen, als ik dit zo zie ziet het er best oke uit. Deze kleur vind ik zeld alleen idd niet zo heel mooi maar dat vind ik van Sleek Milkshake ook niet. Fijn artikel :-)

  2. Fijne review! Van de kleur word ik ook niet heel wild, maar voor dat prijsje en die pigmentatie zou ik wel andere kleurtjes willen proberen! En omg je haar! Je haar! Het is zo mooi :D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in