Review: 3x Catrice Nail Lacquer (240, 170 en 510)

240, 170 en 510 dus. Dat zijn de nummers van de nagellakjes van Catrice die ik voor jullie ga reviewen. Gelukkig horen er ook nog namen bij! 240 Sold Out For Ever, 170 I Scream Peach! en 510 Bye, Bye Birdy!. Kijk, dat klinkt al beter, niet? Ik weet dat ze erg geliefd zijn onder wij, beautytuig (grapje), en ik nam ze dan ook snel mee.

Lees snel verder, voor een review en swatches! ;)

Oh, en mijn excuses nog.. velen van jullie wilde nagellak liever op m’n eigen nagels zien, in plaats van op een nagelwiel. Kan ik me absoluut voorstellen, is ook véél mooier! Maar helaas zijn ze nog te kort nu, en ik vind korte nagels showen gewoon niet mooi (bij mezelf, dan). Dus sorry.. deze gaan nog even op het nagelwiel!

Eerst 240 Sold Out For Ever. Toepasselijke naam, want ik las hier en daar al dat mensen hem maar niet konden vinden bij ‘hun Kruidvat’. Ha, ik wel! En ik ben er maar al te blij mee. Want er zit toch een mooie shimmer in, wauw! De shimmers erin zijn één tint donkerder dan de nagellak zelf.

Vervolgens hebben we 170 I Scream Peach!, een oranje/rood/roze kleurtje wat heerlijk zomers is, vind ik. Het is niet echt perzik, hij neigt eerder meer naar zalmrood. Hier zitten geen shimmers in en hij is dus gewoon matte.

En dan nog de bekende 510 Bye, Bye Birdy!. Het zou dé dupe zijn van Chanel’s Mimosa, maar toch weer niet. Deze heeft namelijk een shimmer erin, echt heel subtiel en je moet ook goed kijken. Hij lijkt ook erg op Essence’s Mellow Yellow, maar die heeft geen shimmers.

Alle drie de lakjes lakken heel fijn. Ze drogen snel, strepen niet, en dekken na een laag al. Maar voor het beste resultaat kun je beter twee laagjes op doen. De nagellak blijft zonder basis- en topcoat zo’n 2 dagen zitten voordat hij gaat chippen.

Conclusie: Iedereen weet tegenwoordig wel zo’n beetje hoe de Catrice Nail Lacquers bevallen. Voor €2,49 heb je keuze uit een ruim assortiment met goed dekkende, mooie lakjes. So what more can I say? Halen, die hap!

Hebben jullie één van deze kleuren?

[five-star-rating]

21 REACTIES

  1. Dit zijn echt prachtige kleurtjes! Je hebt ze ook zo leuk bij elkaar uitgezocht om te swatchen! Ik heb geen problemen met je foto's!

  2. Lieve kleurtjes! Ik heb zelf Sold Out Forever.. en volgens mij I Scream Peach ook maar die is alweer afgevoerd (was nogal dik en bah geworden). Ik vind Bye bye Birdie ook erg cute!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in