Review: 3x Color Magic Lip Gloss

De laatste keer dat ik bij Action was, had ik al een beetje het gevoel dat het de laatste keer voorlopig zou zijn. Daarom besloot ik het er even goed van te nemen, en flink wat make-up in te slaan. Ik merk dat (veel van) jullie reviews van Action make-up altijd wel interessant vinden, dus voila. Vandaag laat ik jullie drie lipglosses zien van het merk Color Magic. Alle make-up van dit nieuwe merk bij Action kost €0,49. Benieuwd of het wat is, lees dan verder!

Verpakking
Van de verpakking hoef je niet veel te verwachten: gewoon simpel, niet al te stevig. Wel een mooi uiterlijk vind ik, maar jammer van de dop, daar zie je al snel vingerafdrukken op. De lipglosses zitten per stuk verpakt, en op de verpakking staat alle informatie die van belang is: ingrediënten, inhoud, etc. Ze zijn beschikbaar in totaal drie kleuren. Ze bevatten elk 6 ml.

De applicator is een lang, recht staafje met kleine haartjes erop. Dit brengt prima aan, hij neemt genoeg lipgloss op. Met het uiteinde kun je eventueel de contouren van je lippen precies volgen, vooral handig als je een gekleurde lipgloss hebt.

Kleur
Ik begin met de lichtste, het roze kleurtje, deze heet Pink Pop en is roze met véél shimmers, hierdoor heeft hij een soort metallic finish. Bij een dun laagje geeft hij niet veel kleur af, alleen wat glans met kleine shimmers. De kleur is wel redelijk op te bouwen tot een lichtroze glans op je lippen, maar daarvoor moet je flink opbouwen, je kunt dan beter voor een wat gepigmenteerdere lipgloss kijken. Op de foto gebruik ik 2 laagjes.

Hot Flame is al wat donkerder en bevat meer pigmentatie. Hij is rood met een kleine, gouden shimmer erin. Je ziet deze niet terug op je lippen, maar al met al zorgt hij wel voor een oranje en dus warme gloed. Deze lipgloss geeft je lippen een rode glans. Ook bij deze kun je de kleur opbouwen, op de foto heb ik 2 laagjes gebruikt.

Als laatst Cinnamon Smile, een bruine lipgloss. Geen kleur die ik ooit in m’n leven zou dragen, maar goed. Hij zit boordevol minuscule shimmers, die zorgen voor een flinke glans. Ook deze geeft prima kleur af! Op de foto gebruikte ik 2 laagjes, maar bij 1 laagje heb je al aardig bruine lippen.


Naakte lippen


Pink Pop


Hot Flame


Cinnamon Smile

Conclusie
Wat ik een groot pluspunt vind, is dat de lipglosses niet plakken! Ze zijn ook niet heel dik, waardoor je dus niet zo’n hele dikke laag plakkende gloss op je lippen hebt. De pigmentatie is vrij goed te doen, ze geven voldoende kleur af, behalve Pink Pop. Al met al vind ik 49 cent voor deze lipglosses echt spotgoedkoop! Goedkoper zal je ze niet vinden, denk ik. :) Enige minpuntje is dat ze niet heel lang blijven zitten, misschien zo’n 2 uur max. Een slokje drinken kan prima, maar een heel glas vereist wat bijwerking van de lipgloss erna.

Informatie
Prijs: €0,49
Inhoud: 6 ml
Verkrijgbaar: Action
Pluspunten: Prima pigmentatie, kleur is op te bouwen, ze plakken niet, fijne en dunne substantie, zeer budgetproof, verkrijgbaarheid.
Minpunten: Blijft niet héél lang zitten.
Belangrijk om te weten: Verkrijgbaar in drie kleuren.

19 REACTIES

  1. Fijn dat ze niet plakken!!! Dat vind ik altijd zo vervelend aan lipglossen. De kleuren zijn erg
    leuk, goede pigmentatie ook!

  2. Ik vind ze beter dan ik had verwacht! Ik heb met de make-up van dit merk in mijn handen gestaan, maar het leek mij niet heel goed. Ik hoop dat je ook de oogschaduws gaat testen, want daar ben ik het meeste benieuwd naar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in