Review: 3x H&M duolipgloss

Lipgloss en make-up van de H&M: ik heb er niet zoveel mee. Maar toen ik dit setje op de online shop zag, moest en zou ik het hebben! Zes schattige kleuren, en dat voor slechts een paar euro. Niet veel later kreeg ik de lipglosses binnen en reviewde ik ze meteen voor jullie.

Klik verder voor de rest van de review!


Brown & Light Pink


White & Red


Pink & Rose

Verpakking
De lipglosses zijn simpel, maar handig. Aan elke lipgloss zitten twee kanten, en je kunt meteen zien welk kleurtje je pakt. De opdruk is verder erg simpel gehouden, geen poespas. Elke lipgloss bevat 9ml, dus 4,5ml per kleur. In totaal heb je dus 27ml lipgloss. Oja, de lipglosses zijn 12 maanden houdbaar, net als vrijwel elke andere lipgloss ;)

Kleuren
In de set zitten dus zes kleuren lipgloss: rood, wit, bruin en twee oudroze. Alle lipglosses bevatten shimmers, op de knalroze na. In de transparente, bruine en rode lipgloss zitten multicolored shimmers, in de ene oudroze zitten gouden shimmers, en de andere oudroze bevat microshimmers.


Brown & Light Pink


White & Red


Pink & Rose

Pigmentatie
De pigmentatie valt niet tegen, maar ook niet mee. De lipglosses geven licht een kleurtje en shimmers af op je lippen, meer ook niet. Verwacht dus ook geen volledige pigmentatie! Verder blijven de lipglosses een gemiddelde tijd zitten, hooguit 2 uur. Na het eten en/of drinken is het wel absoluut nodig om je lipgloss bij te werken. Tja, het blijft een budgetproof merk!


Naakte lippen


Brown


Brown


Light Pink


Light Pink


Red


Red


White


White


Rose


Rose


Pink


Pink

Conclusie
Een leuk setje voor dat geld. Je moet er echter niet teveel van verwachten. Als je van een subtiel kleurtje met shimmers (sheer dus) op je lippen houdt, dan is dit een leuk setje om te hebben. Als je meer pigmentatie wilt, of een matte lipgloss, dan zou ik ‘m skippen!

Informatie
Prijs: € 4,95
Inhoud: 3 x 9ml
Verkrijgbaar: De lipglosses zijn helaas niet meer te verkrijgen op de online shop van H&M, wellicht nog in een aantal filialen.
Pluspunten: Zes leuke kleuren, simpele verpakking, leuke prijs.
Minpunten: Blijft niet heel lang zitten, niet heel veel pigmentatie.
Belangrijk om te weten: Sommigen bevatten carmine, parabenen en benzyl alcohol.

11 REACTIES

  1. Ik heb het onderste lipglosje ik deel je mening, mooie kleuren maar ze blijven niet lang zitten. Bij drogen de lippen er ook erg door uit misschien komt dat door het gebruik van de ingredienten in de gloss.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in