Review: 4x Lush Bath Bombs

14
25

Ik smeer me in met Lush, ik slaap met Lush, en ik ga in bad met Lush. Ik vind het heerlijk om ‘s avonds het bad te vullen met warm water, een boek neer te leggen, een grote kop thee te zetten, kaarsjes aan te steken, en.. een Lush bruisbal in het water te gooien! De laatste tijd kocht ik diverse en probeerde ik ze allemaal uit. Ik laat in dit artikel een aantal daarvan zien. Kijk je mee?

Lush Honey Bee 200g – €5,55
Ik houd van honing, dus ik stond te popelen om deze uit te proberen! Honey Bee heeft de geur van Honey I Washed The Kids, en de bruisbal zit vol met rhassoulmodder, aloë vera en sinaasappelolie. Helaas viel de geur me erg tegen. Ik rook weinig van de bruisbal, en het badwater zag eruit alsof iemand erin had gepist. :annoyed: Jammer! Wel voelde me huid na afloop erg zacht aan, dus dat is weer een pluspunt. Toch zou ik hem niet opnieuw kopen.

Lush Twilight 180g – €5,25
Ik kocht Twilight omdat ik verslaafd ben aan de gelijknamige showergel. En omdat hij roze is! Ik vond dit een héérlijke bruisbal. Hij kleurde m’n water badwater roze, én er kwam een blauw gedeelte tevoorschijn! Surpriseee! :haha: Ik rook deze niet heel erg, en m’n huid voelde niet bijzonder zacht na afloop, maar het kleurspektakel maakte alles goed.

Lush Bombardino 90g – €3,95
Deze bruisbal komt uit de vorige kerstcollectie. Wat een snoepje, hé? :inlove: Helaas vond ik het effect erg tegenvallen. Het is een vrij kleine bruisbal, en in ons (vrij grote) bad was hij niet zo sterk. Hij deed vrij weinig in het badwater, hij loste langzaam op, en kleurde het water geel. Daarnaast deed hij niet veel voor m’n huid, dus ik zou hem niet opnieuw kopen.

Lush Space Girl 125g – €4,55
Gekregen van m’n dinnetje Maaike, en wat was deze lekker! Er zitten kleine glittertjes in, en de bruisbal ruikt naar bessen. Dit rook ik nog héél subtiel toen ik in bad zat, en bovendien kleurde het badwater vrolijk paars. Wederom deed deze niet veel voor m’n huid, maar het effect, de kleuren en de gehele ervaring waren al leuk genoeg.

Excuses trouwens dat de kwaliteit van de foto’s en filmpjes vrij slecht zijn. Toen ik op dat moment in bad ging, was het idee alleen om er een foto en filmpje van te delen op social media. Later bedacht ik me dat het leuk zou zijn om ze te gebruiken voor in een artikel. De komende keren zal ik betere foto’s maken! Mooiere filmpjes gaat helaas nog niet lukken, ik moet nog met m’n iPhone 5 filmen. Misschien voor in de toekomst een mogelijkheid! :wink:

Het volgende artikel zal reviews bevatten van o.a. Lush Granny Takes a Dip, Butterball, Big Blue en de gigantische en populaire Golden Wonder!

Welke lijkt jou het lekkerst van deze vier?

14 REACTIES

  1. Jammer dat Honey Bee niet zo heel erg geurt, daar had ik misschien wel het meeste van verwacht! Ik ben echt dol op de bubblebars, dat is ook een lekker kleurspektakel in bad! :-)

  2. Al tijden wil ik graag een lush bruisbal uitproberen, maar helaas heb ik geen bad. Kan mij eigenlijk niet eens herinneren wanneer ik voor het laatst in en bad heb gelegen, moet je nagaan. Toch wil ik er heel graag eentje kopen als ik weer eens in een hotel slaap. xxx Lucinda

  3. Ik wil ook een bad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik heb ook nog wat badbruisballen (waaronder Space Girl) en bath ballistics van Lush liggen. Eens kijken of op vakantie een bad in onze kamer is ;)
    Ik moest lachen om je: ‘het badwater zag eruit alsof iemand erin had gepist’ :tongue:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here