Review: 4x Miss Sporty producten

Feest vieren doe je met de producten van Miss Sporty. Of je nu nog ergens een verlate nieuwjaarsborrel hebt, of gewoon een spontaan feestje, met deze vier producten ben je er zeker van een geslaagde avond te hebben. De producten zijn, zoals we ze kennen, lekker budgetproof en leveren toch kwaliteit. Kijk snel mee, dan laat ik je de producten één voor één zien, en laat ik je ook mijn look ermee zien!

Miss Sporty Cat’s Eyes Palette – 006 Indigo Intensity – €4,99
Dit leuke palette bevat vier kleuren, namelijk heel donkerblauw (met lichtblauwe shimmers), donkerpaars (met lichtblauwe shimmers), licht oudroze met veel glans, en middenbruin met wat glans. Stuk voor stuk mooie kleuren om een blauwpaarse look te maken, lekker knallend, voor een feline look. Er zit ook een klein dubbelzijdig sponsapplicatortje in het doosje.

De pigmentatie vind ik prima, al had die van de paarse iets intenser gemogen. Wat me opvalt is dat de oudroze vrij poederig is (dus meer pigmentatie), de middenblauwe en de paarse zijn wat stroever van structuur. Onderaan dit artikel zie je mijn look ermee!

Miss Sporty Pump Up Booster Mascara – 001 Extra Black – €4,49
Een grote, bold mascara, van maar liefst 12ml! Hij belooft tot 15x meer volume, en bevat collageen voor het maximaliseren van de wimpers. Het borsteltje is groot, groter, grootst! Ook is het borsteltje vrij simpel. Hij loopt wat spits toe, maar is voornamelijk kolossaal. Is even wennen, maar als je grote borsteltjes gewend bent, is dit zeker een aanrader.

De mascara loopt niet uit, en gaat niet vlekken onder m’n ogen. Het effect wordt nog lang behouden (zelfs na een powernap!) en is ’s avonds gemakkelijk te verwijderen. Een zeer prima mascara, maar je moet wel van grote borsteltjes houden. Ik persoonlijk vind het lastig om er mee te werken, zeker met de onderste wimperrand.

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder – 002 Hawaiian Hula – €3,99
Een superdeluxe grote bronzer, om jouw voor de rest van je leven te voorzien van een kleurtje waarop iedereen jaloers wordt. Opmerkingen als “Kom je net terug van skivakantie?” of “Ik wist helemaal niet dat jij een week naar Salou was geweest, joh!” zullen geregeld naar je gebronsde hoofd toegeworpen worden.

De pigmentatie is niet intens, maar ik vind dat wel fijn. Zo kun je namelijk de intensiteit van je bruine kleurtje opbouwen, zonder bij één veeg al op een oempa loempa te lijken. Het bevat minimaal glans, ook fijn, want een bronzer met glitters of shimmers doet me denken aan Jersey Shore. De structuur is zacht, de pigmentatie is goed op te bouwen, en de bronzer blijft bijna een hele dag zitten.

Miss Sporty Oh My Gem! Nagellak – 004 – €1,99
Oh my gem god, deze kleur van Miss Sporty was één van mijn allereerste nagellakjes! Precies 10 jaar geleden had ik deze ook mijn nagellak stash zitten. Geloof je me niet? Kijk maar, ik heb de foto geüpload! En nu tien jaar later heb ik hem weer in mijn bezit. BLIJ!

Deze nagellak is van de Oh My Gem collectie van Miss Sporty, een collectie vol met glitterlakken! Er zit 7ml in het potje, en het kwastje is plat en breed. Hierdoor lak je snel en makkelijk je nagels! De basislak is (bij één laag) lichtblauw, vanaf twee lagen is de basislak donkerder en vallen de glitters hierdoor beter op.

En dit is dan mijn look met de producten geworden! Ondanks dat paars en blauw niet mijn favoriete kleuren zijn voor oogschaduw, vond ik deze look erg mooi geworden. Ik voegde alleen wat oogpotlood en eyeliner toe voor het cat eyes effect, en klaar was de look! Klaar voor elk feestje.. mrrrauw!

17 REACTIES

  1. Mooie look heb je met het palette gemaakt.
    Wat grappig dat je de nagellak 10 jaar geleden ook al had! :-) Ik vind die er mooi uitzien.
    De mascara wil ik wel een keer proberen. Vind het effect erg gaaf!

  2. Leuke producten! Het palette heb ik ook en ik ben er erg blij mee! Zeker met een basis zijn de kleuren erg mooi ^^

    De bronzer vind ik ook mooi om te zien. Fijn dat het in zo’n grote verpakking zit.

  3. Wat een mooie producten! Miss Sporty was één van mijn eerste merken wat ik kocht. Inmiddels vind ik de kwaliteit er trouwen enorm op vooruit zijn gegaan! Met name de pigmentatie van de oogschaduws.

  4. Wat een super mooie producten! Ik vind het oogschaduwpalette erg mooi, wat een intense kleuren! Ik vind je look erg goed gelukt! Leuk weer eens wat anders met die felle tinten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in