Review: 4x Sleek Pout Paints (Milkshake, Peachy Keen, Minx & Cloud 9)

Al vanaf het moment dat ik ze zag, wilde ik ze hebben. En ze stonden een behoorlijk lange tijd op m’n wishlist. Totdat ik vorige week even bij Boozyshop ging snuffelen en ze weer zag staan. Nu moest en zou ik ze hebben! Ik klikte vier kleuren aan en, hoppa, in m’n winkelmandje ermee. Snel afrekenen en wachten totdat ze binnenkwamen. Gelukkig is Boozyshop erg snel met verzenden en hoefde ik dus niet lang te wachten. Eindelijk had ik deze schatjes in m’n bezit, en nu ga ik ze reviewen voor je! Lees je mee?

Klik verder voor de rest van de review!
Verpakking
Ik vind de Pout Paints erg leuk verpakt. Het is een doorzichtige tube, dus je ziet meteen welke kleur je hebt. Verder zit er een draaidop op en een heel dunne opening, zodat je heel gedoseerd kunt pakken wat je wilt. En geloof me, dat is erg fijn, want je hebt maar héél weinig nodig. Je kunt de paints het beste aanbrengen met een lippenseel, want met je vingers kun je niet heel precies te werk gaan. De Pout Paints bevatten elk 8ml (0.27oz) en zijn 12 maanden houdbaar. Het enige nadeel aan de substantie vind ik dat ze in het begin een beetje waterig zijn, dit is ook het geval als je ze een tijdje niet hebt gebruikt.


(van boven naar onder) 156 Peachy Keen, 162 Milkshake, 161 Minx en 153 Cloud 9 – Zoals je ziet, is in het begin de substantie een nogal waterig.


(van boven naar onder) 156 Peachy Keen, 162 Milkshake, 161 Minx en 153 Cloud 9 – Minder waterige substantie.


Cloud 9, Minx, Milkshake en Peachy Keen


Cloud 9, Minx, Milkshake en Peachy Keen

Kleuren
156 Peachy Keen is een oranje/abrikozen kleur met een gele ondertoon. Om deze alleen te gebruiken, vind ik persoonlijk erg fel. 162 Milkshake is een (donkere) felroze kleur. 161 Minx is een oudroze kleur, een mengeling tussen roze en beige. Cloud 9 is een spierwitte kleur. Sleek heeft expres een paar ‘aparte’ kleuren uitgebracht, zoals wit, blauw (Peek-a-Bloo) en paars (Mauve Over). Dit is gedaan zodat je de kleuren kunt mengen! Ik heb dus Cloud 9 (de witte) erbij besteld om de andere kleurtjes wat lichter te maken. Natuurlijk is elke kleur met elkaar te mengen, zo krijg je heel aparte combinaties. Overigens zijn alle Pout Paints zonder shimmers.


156 Peachy Keen


162 Milkshake


161 Minx


153 Cloud 9 (sorry, ik had ze met m’n vingertopper aangebracht, dus het zit er niet zo netjes op!)

Pigmentatie
Tja, over de pigmentatie valt natuurlijk niks te klagen. Die is namelijk super! Eén druppel ter grootte van een erwt is genoeg voor 100% gekleurde lippen. Ook fijn is dat ze redelijk lang blijven zitten – geen recordverbrekende tijden, maar zeker flink wat uren. Ze worden na ongeveer een half uurtje echt droog, waardoor ze eten en drinken ook overleven! Wel vind ik het jammer dat ze in de lijntjes van je lippen trekken, dit kun je duidelijk zien op de close-up foto’s. Op normaal praat-afstand zie je dit gelukkig niet ;)

Mengen
Ik heb Peachy Keen, Milkshake en Minx ook even gemengd met Cloud 9, de witte. Zo kunnen jullie zien hoe de kleurtjes uitpakken als je ze iets lichter wilt hebben.


Ik ben verliefd op Minx! Hij ziet er het ‘minst’ mooi uit in de tube zelf, het lijkt een beetje een viezige bruine kleur. Toch pakt hij bij mijn bleke huid het mooiste uit, en geeft een mooi nude effect. Maar ook met de andere twee kleuren ben ik erg blij! Een prachtige tint oranje, en een prachtige tint roze.

Conclusie
Met deze Pout Paints in huis heb je altijd een mooi kleurtje op je lippen, zonder dat ze afgeven. Ze zijn erg zuinig in gebruik, je kunt de kleuren eindeloos mengen en de pigmentatie is gewoon super. Ik kan ze iedereen aanraden! De Pout Paints hebben overigens een erg lekker, subtiel zoet geurtje.

Informatie
Prijs: € 6,95 per stuk
Inhoud: 8ml
Verkrijgbaar: Online, bijvoorbeeld bij Boozyshop, Alice & Jo of Enchantra.
Pluspunten: Top pigmentatie, blijven goed zitten, fijne verpakking, goed geprijsd.
Minpunten: Substantie is soms waterig, trekt een beetje in de lijntjes van je lippen.
Belangrijk om te weten: Pout Paints zijn beschikbaar in 11 kleuren.
Ingrediënten: Polyisobutene, Polybutene, Castor Oil, Bees Wax, Caprylic Triglyceride, Silica, Butylated Hydroxy Anisole, Glycol Distearate, Sweet Almond Oil, Octyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Vitamin E, Squalane, Phenoxyethanol, Ethylhexyiglycerin, Fragrance. May Contain: Titanium Dioxide Cl 77891, D&C Red 6 Cl 15850, D&C Red 7 Cl 15850, D&C Red 27 Cl 45410, FD&C Yellow 5 Cl 19140, FD&C Blue 1 Cl 42090, Iron oxides (Cl 77499, Cl 77492).

Zijn jullie bekend met Sleek’s Pout Paints? Welke kleur vinden jullie het mooiste?

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in