Review: 5x roze China Glaze nagellakken

Zóóó, dat is lang geleden dat er een nagellak artikel online stond! Vandaag is het weer zover. Ik ben in het bezit van acrylnagels nu (én een nieuwe nagellak swatcher!) dus bereid je maar alvast voor op meer nagellak artikels in de toekomst :wink: Vandaag ga ik voor jullie vijf roze China Glaze nagellakken swatchen en reviewen.

De kleurtjes die ik ga swatchen en reviewen zijn, van links naar rechts:
♥ Feel The Breeze
♥ Glow With The Flow
♥ Neon & On & On
♥ Pink-ie Promise
♥ Pinking Out The Window

Allemaal bevatten ze 14 ml. Ik kocht ze voor €5,95 per stuk bij Pretty Polish. Op naar de swatches en reviews!

Feel The Breeze
Het lichtste kleurtje van de vijf is Feel The Breeze. Deze is onderdeel van de Off Shore collectie, van de zomer 2014. Het is een lief, lichtroze kleurtje die een zeer goede dekking heeft! Hij wordt niet sheer op de nagels, maar juist één laagje geeft al behoorlijk wat kleur. Toch dekt hij het mooist bij twee laagjes. Dit is een kleur die ook erg gaaf staat op je teennagels!

Glow With The Flow
Zonnebril op? Deze kleur knalt letterlijk en figuurlijk van je nagels af! :cool: Mooi voor zowel je vingers als tenen, deze topper uit de Electric Nights collectie. Hij is knalroze, écht zowat neon! Dekt enorm goed, maar ook voor deze geldt: twee lagen voor het mooiste resultaat. Een heerlijk zomers kleurtje, prachtig bij de huid die al iets gebruind is door de zon.

Neon & On & On
Ook weer een roze tint, maar niet zo roze als de rest. Hij is iets meer zalmkleurig, maar alsnog erg fel! Hij is onderdeel van de Sunsational collectie. Hij heeft een semi matte finish, hierdoor vind ik dat hij bij 3 laagjes het mooiste dekt. Mocht je op zoek zijn naar een lekker fel, knallend kleurtje voor de zomer, maar niet zo donker als Glow With The Flow? Dan is deze wellicht een optie voor je!

Pink-ie Promise
Iets minder knallend en fel is deze uit de Avant Garden collectie. Een oudroze cream kleurtje die erg mooi dekt, en bij elk seizoen of elke gelegenheid past. Een must have die iedere nagellak liefhebber in haar stash moet hebben!

Pinking Out The Window
Deze topper uit de Road Trip collectie neigt iets meer naar zalm dan naar écht roze. Desondanks is hij prachtig. Hij heeft veel glans en dekt mooi bij twee lagen. Het is een perfect kleurtje voor de zomer, maar ook bij andere jaargetijden kan hij goed! Hij lijkt veel op Feel The Breeze, alleen is die een tintje lichter.

Welke kleur is jouw favoriet?

17 REACTIES

  1. Ik vind ze allemaal zo mooi! Eerlijk gezegd zou ik niet kunnen kiezen, haha! De laatste twee vind ik prachtig, maar ook de felle en harde kleuren zijn te gek!

  2. Wauw wat een prachtige kleuren! Ik kocht vroeger eigenlijk best veel nagellakken van China Glaze, maar de laatste jaren trekt nagellak mij niet meer zo haha! Pinkie- Promise vind ik wel heel erg speciaal :D

  3. Neon & On & On en Pink-ie Promise zijn prachtig! Ik moet nog steeds China Glaze proberen, echt heel jammer dat ze alleen online te koop zijn, voor zover ik weet :(

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in