Tekstgrootte: groter / kleiner

Daar zat ik dan, heel dapper met het masker in m’n handen. Ik zat voor de computer en het scherm van Twitter stond open. “Ik ga dat Acne Killer masker eens proberen. Ik heb dan wel geen acné, ik ben toch benieuwd hoe hij is! €3,99 voor een zakje, pfoe.” had ik zojuist getypt, en ik keek toe hoe de mentions binnenstroomden. “Schijnt een hel te zijn.” en “Heb er ook niet veel goeds over gehoord, ik durf iig niet meer” is slechts een kleine greep. Ik besloot wat te Googlen, en las vluchtig wat artikelen van Amerikaanse meiden die er lyrisch over zijn. Niemand heeft het over de pijn! Ik besloot om het masker toch aan te brengen. Onder het mom, alles voor de site..

Acne Killer is het bekende zwarte masker, geproduceerd door LuxStyle in Denemarken. Het masker zit in een zakje, en is voor eenmalig gebruik. Hij bevat 10 ml, wat ik precies goed vind voor m’n gehele gezicht. Het is de bedoeling dat je het masker gelijkmatig aanbrengt (zodat hij ook gelijkmatig kan drogen!) en na 30 minuten eraf pelt.

Ik heb zelf geen acné, maar wel grove poriën, mee eters en hier en daar een enkel puistje. Kan nooit kwaad om hem eens te testen dus! Ik maakte het zakje open en bracht de zwarte substantie aan op m’n gezicht. Let op dat er niks van het masker op je wenkbrauwen komt, of in de buurt van je ogen of mond! Het masker is heel moeilijk om eraf te halen, en je trekt niet alleen onzuiverheden mee, maar ook haartjes. Zo sterk is hij. Je wilt dus niet het masker op je wenkbrauwen of dunne huid hebben..

Ik had het masker niet helemaal goed verdeeld, want terwijl het masker na 40 minuten droog was, had ik op m’n wang nog wat natte plekjes zitten. Uiteindelijk heb ik hem na 60 minuten van m’n gezicht gepeld. En ik kan je vertellen: dat deed heel erg pijn. Het is te vergelijken met een pleister die je heel langzaam van je huid afhaalt, of een harsstrip. Ik ben wel erg kleinzerig moet ik zeggen, maar ik ben niet de enige die dit heel pijnlijk vond! :S Af en toe moest ik even stoppen, om vervolgens m’n verstand op 0 te zetten, tanden elkaar en een weer een stukje los te trekken.

Foto’s van het masker na afloop: hier, hier en hier. De foto’s zijn niet onsmakelijk, maar je ziet wel kleine haartjes zitten. Ik wil de foto’s gewoon niet in your face rammen, dus vandaar een linkje ernaar.

Ik zie weinig verschil, helaas. Ik had echt gehoopt dat hij poriën leeg zou trekken, net als poriënstrips dat ook doen. Misschien zag ik het gewoon niet terug op het masker (zwart op zwart), maar ook op de foto’s lijken de poriën nog steeds gevuld met vuil. Ja, m’n huid is iets schoner, maar ik vind het niet voor herhaling vatbaar. Het masker kost € 3,99 en dat is best prijzig. Ik ben wel heel benieuwd naar jullie ervaringen met dit masker!

Ingrediënten: Aqua, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, Sodium Alginate, Carbomer, Triethanolamine, Ethyl Alcohol, Liquid Germall Plus.

Heb jij ervaring met dit masker? Had je er wel eens van gehoord? En zou jij het durven?

35 Responses to Review: Acne Killer Mask

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker