Review: Acne Killer Mask

Daar zat ik dan, heel dapper met het masker in m’n handen. Ik zat voor de computer en het scherm van Twitter stond open. “Ik ga dat Acne Killer masker eens proberen. Ik heb dan wel geen acné, ik ben toch benieuwd hoe hij is! €3,99 voor een zakje, pfoe.” had ik zojuist getypt, en ik keek toe hoe de mentions binnenstroomden. “Schijnt een hel te zijn.” en “Heb er ook niet veel goeds over gehoord, ik durf iig niet meer” is slechts een kleine greep. Ik besloot wat te Googlen, en las vluchtig wat artikelen van Amerikaanse meiden die er lyrisch over zijn. Niemand heeft het over de pijn! Ik besloot om het masker toch aan te brengen. Onder het mom, alles voor de site..

Acne Killer is het bekende zwarte masker, geproduceerd door LuxStyle in Denemarken. Het masker zit in een zakje, en is voor eenmalig gebruik. Hij bevat 10 ml, wat ik precies goed vind voor m’n gehele gezicht. Het is de bedoeling dat je het masker gelijkmatig aanbrengt (zodat hij ook gelijkmatig kan drogen!) en na 30 minuten eraf pelt.

Ik heb zelf geen acné, maar wel grove poriën, mee eters en hier en daar een enkel puistje. Kan nooit kwaad om hem eens te testen dus! Ik maakte het zakje open en bracht de zwarte substantie aan op m’n gezicht. Let op dat er niks van het masker op je wenkbrauwen komt, of in de buurt van je ogen of mond! Het masker is heel moeilijk om eraf te halen, en je trekt niet alleen onzuiverheden mee, maar ook haartjes. Zo sterk is hij. Je wilt dus niet het masker op je wenkbrauwen of dunne huid hebben..

Ik had het masker niet helemaal goed verdeeld, want terwijl het masker na 40 minuten droog was, had ik op m’n wang nog wat natte plekjes zitten. Uiteindelijk heb ik hem na 60 minuten van m’n gezicht gepeld. En ik kan je vertellen: dat deed heel erg pijn. Het is te vergelijken met een pleister die je heel langzaam van je huid afhaalt, of een harsstrip. Ik ben wel erg kleinzerig moet ik zeggen, maar ik ben niet de enige die dit heel pijnlijk vond! :S Af en toe moest ik even stoppen, om vervolgens m’n verstand op 0 te zetten, tanden elkaar en een weer een stukje los te trekken.

Foto’s van het masker na afloop: hier, hier en hier. De foto’s zijn niet onsmakelijk, maar je ziet wel kleine haartjes zitten. Ik wil de foto’s gewoon niet in your face rammen, dus vandaar een linkje ernaar.

Ik zie weinig verschil, helaas. Ik had echt gehoopt dat hij poriën leeg zou trekken, net als poriënstrips dat ook doen. Misschien zag ik het gewoon niet terug op het masker (zwart op zwart), maar ook op de foto’s lijken de poriën nog steeds gevuld met vuil. Ja, m’n huid is iets schoner, maar ik vind het niet voor herhaling vatbaar. Het masker kost € 3,99 en dat is best prijzig. Ik ben wel heel benieuwd naar jullie ervaringen met dit masker!

Ingrediënten: Aqua, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, Sodium Alginate, Carbomer, Triethanolamine, Ethyl Alcohol, Liquid Germall Plus.

Heb jij ervaring met dit masker? Had je er wel eens van gehoord? En zou jij het durven?

35 REACTIES

  • Ik vind die van Action, €0,62 voor 6 strips, nog best goed! Ze nemen alleen niet alles mee, maar wel veel. Andere merken ben ik momenteel nog aan het uitproberen!

 1. Ik durf deze echt niet meer te gebruiken na alle reviews en waarschuwingen haha. Volgensmij durf ik hem er dan niet meer af te halen en loop ik met een zwart hoofd rond.

 2. Haha, daar issie toch! Ik vind je wel heel dapper dat je het toch geprobeerd hebt meis. Alleen jammer dat ‘ie toch niet heeft gedaan wat op de verpakking staat :-(

 3. Goede review! Ik heb hem ook één keer geprobeerd en wat een pijn!!! Wel had ik het gevoel dat hij mijn voorhoofd wel wat verbeterde. Maar ik twijfel of ik hem opnieuw zou gebruiken.

 4. Jammer dat deze masker zo’n pijn doet met eraf halen. Ik hou ook helemaal niet van peeloff maskers, omdat ik ze gewoon erg irritant vind met het eraf halen haha.

  Deze ga ik dus niet halen!

 5. Als ik dit lees is het ook een masker dat je beste voor het slapen gaan kunt doen…. want je krijgt er een behoorlijk rood gezicht van…..
  maar ik ga het toch wel een keertje proberen.

 6. Brrr, het idee dat het je haartjes mee trekt vind ik maar niks. Ben wel benieuwd of het echt wat doet voor mensen met zware acne. Misschien toch wat reviews googelen…

 7. Poeh, ik dacht ook dat ik em zou gaan proberen voor mijn blog om te testen of ie echt zo pijnlijk is als ze zeggen, maar na het zoveelste review gelezen te hebben denk ik dat ik er toch vanaf zie.

 8. Zo erg als iedereen schrijft is het niet. Heb hem ook uit geprobeerd en het afhalen viel mij alles mee. Het trekt een beetje, maar pijn doet het niet. Ik gebruik ook wel eens die van de action en dat voelt net zo. Het resultaat viel me wel tegen.

 9. Ik heb hem ook, voor mij persoonlijk werkt hij heel goed.
  Ja oké beetje tanden bijten bij hem te verwijderen maar je moet er iets voor over hebben e… Anders kan hij moeilijk werken.
  Uw benen waxen is ook niet altijd even aangenaam maar ook effectief…
  Ik ben dus wel gewonnen voor dit product omdat ie zo snel werkt, ookal is het gebruik misschien iets onaangenamer.

 10. Ik heb m een tijdje geleden ook gebruikt t voelde niet geheeel aangenaam maar ook niet verschikkelijk en wie mooi wilt zijn moet pijn lijden toch? Ik merkte namelijk dat mijn gezicht n stuk zachter was en dat mm poriën goed leeg waren vind m geweldig alleen jammer dat het zo duur is

 11. Ik heb er totaal geen probleem mee met het masker hij is hartstikke Tof hij doet het goed en doet helemaal geen pijn en is gewoon makkelijk te verwijderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in