Review: Action / LifeCare Reinigende Poriënstrips

Poriënstrips, geweldige dingen. Ik gebruik ze trouw, 2x per week, op m’n neus, voorhoofd en kin. Ik heb vrij grove poriën, en die kunnen snel verstopt raken met viezigheid. De ideale manier om poriën leeg te maken, zijn dus poriënstrips! Deze van de Action zijn lekker budgetproof – voor 99 cent heb je 6 strips. Benieuwd wat ik ervan vind, lees dan verder.

De poriënstrips zijn speciaal gevormd zodat je ze over je neus kunt plakken, alhoewel ze van mij best iets breder mochten zijn! In de verpakking zitten 6 strips. Het werkt heel simpel: je maakt je neus nat (ik haal er een nat washandje over en splash daarna met m’n vingers nog wat losse druppels erop), dan snel je handen drogen, en de poriënstrip los halen van het plastic papiertje.

Let op: de strip zelf plakt niet! Er zit geen plaklaagje op, dus maak hem ook niet nat. Alleen je neus hoort nat te zijn. Je plakt de strip op je neus, drukt/wrijft hem goed aan, en na 15 minuten kun je hem eraf trekken. Ik laat de strip alleen langer zitten, namelijk rond de 30 minuten.

Je merkt al vrij snel dat de strip harder wordt. Na 15 minuten (of langer) kun je hem er halen. Doe dit rustig, trek hem er niet zo snel af als bij een harsstrip!


Voor


Voor & na


Na

Ik zal jullie de foto van het resultaat besparen, want er zit flink wat troep op! Van die kleine, gele draadjes bijvoorbeeld. Klinkt heel onsmakelijk, maar ik vind het echt fascinerend om het te zien! (Alleen bij mezelf, though..) Je trekt duidelijk een aantal poriën leeg, en dat zie je ook wel op de foto’s. De voor/na foto is niet heel duidelijk, maar als je m’n neus vergelijkt, zijn de poriën zichtbaar een stuk kleiner. :D

Ik vind de poriënstrips fijn en makkelijk in gebruik, ze zijn lekker goedkoop en doen hun werking. Ze trekken niet alles uit de huid, helaas. Er blijven daarna nog zeker poriën over die gevuld zijn met troep, dus ik ga binnenkort eens andere poriënstrips proberen!

Gebruik jij ook poriënstrips? Van welk merk gebruik jij ze?

15 REACTIES

  1. Ik gebruik het niet, haha. Die van de action heb ik een paar maanden geleden weer is gebruikt, toen ik het eraf trok zat er wel EEN hele draadje. =_____=”

  2. Ew, ik blijf het een heel vies idee vinden.. ik heb deze strips trouwens ook geprobeerd en kon er totaal niet mee omgaan. Er kwam nooit iets vanaf, en er zit echt wel wat. Misschien nog maar eens proberen, want bij jou werken ze dus wel!

  3. Hey!

    Wat leuk om dit te lezen , ik ben nu meer benieuwd om ze ook te gaan testen. Voor
    de prijs zijn ze heel budget proof . wie weet laat ik even weten als ik ze getest heb
    wat ik er van vind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in