Review: Action vanille bruisbal

Badderen doe ik vaak eigenlijk altijd met Lush, maar laatst zag ik dat ze vanille bruisballen bij Action hadden. Voor een flinke bruisbal betaal je slechts €0,99 dus ik nam hem direct mee om te testen voor jullie! Na al dat gebadder met Lush ben ik inmiddels een echt “badder-expert” geworden, dus ik weet precies waar ik op moet letten! Benieuwd naar mijn oordeel?

Klik verder voor de rest van het artikel!

De bruisbal kost €0,99 bij Action, ze hebben deze alleen in de geur Vanille. Ze hebben wel andere bruisballen (in de geur Rozen en Green Tea), maar die zijn iets anders dan deze, volgens mij. De bruisbal is vrij groot, is wit van kleur, en ruikt goed naar vanille. Hij zit verpakt in plastic, en zit ook nog eens verpakt in een gouden zakje. Hartstikke leuk om iemand voor Kerst te geven, je hoeft hem zelf niet eens meer in te pakken!

Geen foto van het badwater helaas, die waren allemaal mislukt. Maar troost je, er was niks te zien aan het water. Geen kleur, geen schuim, niks! De bruisbal bruiste wel goed, en loste snel op in het water. Ik rook vanille, het rook erg lekker, maar de geur was niet zo sterk aanwezig als bij een Lush bruisbal. Het was een beetje een saai bad zo, haha. Ik miste de kleurtjes, de geur, de hele sensatie! :blank:

Als je niet zo van geurende bruisballen houd, of van heel subtiel vanille, raad ik hem je wel aan. Verder zou ik hem niet opnieuw kopen. Mijn standards zijn gewoon too high dankzij Lush, ik ben te verwend! Maar als ik even zonder te vergelijken moet oordelen, dan nog vind ik hem de 99 cent niet waard. De geur had sterker gemogen, en wellicht een kleurtje had ook leuker geweest. Ik heb er uiteindelijk nog wat losse badproducten bij gemikt, om er toch nog een feestje van te maken.

Deze Vanille bruisbal kost €0,99 en je koopt hem bij de Action.

18 REACTIES

  1. Dat is wel jammer zeg, Ik vond hem er best leuk uitgezien voor hij helemaal uitgepakt was. Zelf ben ik niet zo gek op vanille en als hij verder dan de geur niet zoveel doet.. dan nee, dan zou ik hem ook achterwege laten. Maarre… who am I kidding… ik wou ten eerste dat ik uberhaupt een bad had. xxx Lucinda

  2. Ach voor een euro kun je niet klagen, toch? :’) Haha! Mijn standaard ligt ook hoog hoor. Ik verwacht van minstens alles een gekleurd en flink schuimend bad :-D

  3. Wat jammer! Ik heb nog nooit gebadderd met Lush, dus mijn eisen zijn niet zo heel hoog geworden (plus ik heb geen bad, dus als ik een keer in bad kan ben ik al blij), maar ik had op zijn minst wel schuim gewild! De verpakking vind ik wel heel leuk. Je zou niet verwachten dat het een goedkope bruisbal van Action is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in