Review: Action/MAX eyes mascara


Een nieuwe Action mascara – yay or nay?

Een mascara voor amper één euro? Niet mijn directe voorkeur, zou ik meteen zeggen. Vooral niet na het drama van deze mascara die in een Action smokey eyes kitje zat. Maar toen ik laatst bij de Action was en deze mascara deze liggen, wilde ik het toch wel proberen. Wie weet bevalt deze wel meer!


De mascara

Zodra je de mascara ziet, valt je één ding op: hij lijkt exact (op vorm) op Maybelline’s Colossal mascara. Hetzelfde uiterlijk, alleen andere kleuren. En dan dat verschrikkelijk Times New Roman lettertype op de mascara.. nee, het uiterlijk heeft niet veel werk gevergd, denk ik zo.

In deze mascara zit 12 ml aan inhoud en hij is 3 maanden houdbaar, zoals bekend is met mascara’s. De mascara is NIET GETEST op dieren, gróót pluspunt! Goedzo, MAX Cosmetics!


Achterkant informatie


Een (logische) handleiding..

Ondanks dat de mascara enorm op die van Maybelline lijkt, hoor je mij verder niet klagen. De vorm is namelijk erg handig om vast te houden, lekker dik en een grote dop. De mascara ligt fijn in de hand. Het borsteltje is erg flexibel en bestaat uit rubberen haartjes, ook is de grootte van het borsteltje prima in orde. So far, so good! :)


Swatches

Na één ‘dip’ in de houder is dit wat de mascara afveegt. Mwah, ik had toch wel meer mascara verwacht! Tijd om de mascara eens om de wimpers te testen.


Kale ogen


Kale ogen

Tijd voor laagje numero 1! Ik moet zeggen dat deze mascara een stuk fijner is in het aanbrengen dan de vorige MAX mascara, thank God!


Eén laagje


Twee laagjes

Okee – prima mascara. Ja zeker! :nod: Zoals je ziet is één laagje voldoende voor mooie, lange wimpers. De mascara separeert m’n wimpers enorm – de meeste mascara’s die ik gebruik (voornamelijk van Catrice), doen dat niet. Eén tip: kam je wimpers vóór het aanbrengen van de mascara even door, voor het mooiste effect. Dit ben ik zelf vergeten te doen, dat kun je ook wel zien :S

Een klein minpuntje: De mascara droogt niet héél snel, waardoor hij sneller wat stipjes mascara achterlaat op je oogleden.

Conclusie: Deze mascara is met zijn 98 cent een absolute budget topper! :cheer: Een 8,5 krijgt hij van mij zeker. De mascara is ook in een Waterproof versie te koop.

Heb jij deze mascara al zien liggen bij de Action? Lijkt het je wat?

13 REACTIES

  1. Ik vind de huls niet eens zo lelijk hoor door het lettertype (zal wel gewoon hun logo zijn en dan verander je het lettertype niet per product natuurlijk). Verder een mooi product, moet zeggen dat ik nog nooit mijn wimpers doorgekamd hebt, maar ben nu wel nieuwsgieriger naar dat effect dan naar de mascara (heb er thuis nog genoeg liggen nl.)

  2. Ik kan me niet voorstellen dat ‘ie fijner is dan mijn Clinique en Chanel mascara’s, maar als backup voor in m’n tas lijkt het me wel wat. Vind het borsteltje er erg goed uitzien en heb nog een waterproof-versie nodig voor het babyzwemmen straks :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in