Review: ARI by Ariana Grande EDP 50 ml

Hoewel ik niets met Ariana Grande heb, keek ik wel m’n ogen uit toen ik dit prachtige parfumflesje ontving van Douglas. Wat een eyecatcher, die flacon! Een paar dagen later zag ik dit filmpje van Ariana Grande en sindsdien vind ik haar zó tof! Wat een geluid komt er uit die strot, niet normaal. Vandaag vertel ik je wat meer over de geur die zij deze maand lanceerde. Lees je mee?

“The luscious and sexy fragrance opens with sparkling fruits and an ultra-feminine florally passionately spun with musks and woods and an addictive hint of marshmallow.”

De geur is vanaf oktober exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Iets waar zij zeer trots op zijn, want Ariana Grande heeft maar liefst een dubbel platinum album, twee grammy nominaties, en de meeste top 10 singles is 2014 op haar naam staan! Ook heeft zij maar liefst 39 miljoen Instagram volgers en 31 miljoen Twitter volgers. Met een krachtige stem, unieke stijl, oprechte persoonlijkheid én een gigantische fan-database, is zij met recht één van de populairste zangeressen van dit moment.

De geur is zoet, maar toch sexy, met een aantal leuke verrassingen – aldus Ariana. Omdat Ariana ieder element van de geur persoonlijk heeft vormgegeven, heeft het heel toepasselijk de naam ARI gekregen. De geur past precies bij haar, en weerspiegelt exact haar karakter, gevoel voor mode en haar energierijke voorkomen.

De flacon vind ik ongelofelijk mooi, dit is een absolute eyecatcher! Heel erg leuk ingespeeld ook op de doelgroep van Ariana, wat (volgens mij) toch voornamelijk jongere meiden zijn. De roze substantie in het diamantachtige vorm flacon, de gouden accenten en het witte bolletje aan de flacon zijn enorm leuke details en zorgen ervoor dat het flesje uitermate adorable zijn! Overigens kun je het witte bolletje van de flacon afhalen en hem vastmaken aan je sleutelbos. Ook weer zo’n detail!

Topnoten: Knapperige peer, roze grapefruit en sappige framboos
Hartnoten: Zachte musket, rozenknoppen en vanille orchidee
Basisnoten: Marshmallow, romige muskus en blonde houtsoorten

De geur opent zeer fruitig en fris, ik vind hem heerlijk sappig ruiken! Een vrolijke, fruitige geur waar je direct vrolijk van wordt. Naarmate hij wat langer zit, gaat het hele frisse en fruitige eraf. Hij wordt nu steeds wat warmer en bloemiger. Uiteindelijk, als we bij de basisnoten komen, ruik je het zoete van de marshmallow, en het warme/houterige van de muskus en de houtsoorten. ’s Avonds ruik ik hem niet meer, dus even bijspuiten ’s middags al wel aan te raden.

ARI by Ariana Grande is een enorm zoet parfum, hier moet je persoonlijk wel echt van houden. In zekere zin vind ik hem iets op Juicy Couture – Viva La Juicy ruiken. In mijn tienerjaren verslond ik het ene zoete luchtje na het andere, maar nu ik 28 ben heb ik eigenlijk geen mierzoete parfums meer in mijn bezit. Hoewel ik nu dus steeds meer voor wat luxere en zwaardere geuren ga, kan ik ARI alsnog wel erg waarderen. Ja, hij is mierzoet, en het is typisch een “tienerluchtje”. Maar ik denk dat ook oudere meiden deze nog héél lekker zullen vinden, zoals ik! Ik zal hem niet iedere dag dragen, maar er zullen ongetwijfeld dagen zijn dat ik naar dit parfum grijp.

Vanaf oktober 2015 is ARI by Ariana Grande te koop, exclusief bij Douglas. Hij bevat 50 ml en deze zal €29,95 kosten.

9 REACTIES

  1. Aaaahh dat flesje! Ik ben niet zo van de hele zoete geurtjes, dus ik denk niet dat ik de geur kan waarderen. Flesje zou ik wel willen hebben om naar te kijken haha

  2. De flacon deed mij aan Viktor&Rolf Flowerbomb denken haha! Ik ben heel erg benieuwd naar deze geur, maar ik ben bang dat ik hem iets té zoet vind. Ik ga hem zeker eens ruiken als ik hem tegen kom!

  3. Meh mens wat doe je me aan hahaha, wil m nu ook, alleen dat flesje al is ubercute! Heb niks met Ari verder maar jaaaa een sucker voor zoete geurtjes, btw je bambi is inmiddels ook op haha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in