Review: ARTDECO Glam Stars Lip Gloss #33

Hoewel ik al tijden geen lipgloss meer draag, blijven sommige lipgloss me aantrekken. Door de kleur, de geur of de mooie glans. Neem nu deze lipgloss van Artdeco! Door de kleur, de glans en fijne shimmers erin is het een lipgloss die ik zeker zou kunnen dragen. Vandaag ga ik hem reviewen voor je!

De lipgloss is onderdeel van de Glam, Moon & Stars collectie van Artdeco. Deze is geïnspireerd door de pracht en praal van de fascinerende nachtelijke hemel. De lipgloss is er in #31, #33 en #35. Dit pareltje met de naam #33 geeft ons de belofte onze lippen voller te laten lijken.. Kom maar op!

De verpakking is vrij simpel – gewoon lekker basic. Een zwarte dop, doorzichtige huls en de applicator is schuinafgesneden en bevat kleine haartjes die voldoende substantie uit de huls meenemen. De applicator voelt enorm zacht aan op de lippen en smeert de substantie prettig uit. So far, so good!

De kleur is een prachtige tint roze met allemaal kleine, gekleurde shimmers erin. Deze zorgen voor een prachtige glans en reflecteren het licht, hierdoor komt het waarschijnlijk dat je lippen voller lijken. De kleurdekking is niet zoals we anno 2016 gewend zijn van lipgloss – wat dat betreft zijn we nogal verwend met alle liquid lipgloss en liquid lipsticks, die vaak een matte effect hebben, compleet drogen en 100% kleur afgeven. Nee, dit is een ouderwetse natte lipgloss! :tongue:

Met 2x dippen in de substantie heb ik voldoende om beide lippen te voorzien van een mooi laagje gloss. Het valt me op dat de lipgloss niet heel erg plakt, groot pluspunt! De kleur en de glans die ik zojuist op m’n lippen heb getoverd zorgen voor dezelfde innerlijke vreugd die ik had toen ik 13 was en net make-up begon te gebruiken. Ik blijf een meisje-meisje, en van dit soort roze lipgloss met glitters gaat mijn hart toch echt wel sneller kloppen! Het is niet een over the top roze lipgloss, maar geeft je lippen wel nét even dat mooie roze tintje en volle glans.

Hoe zit het met de langdurigheid, en het overleven van eten en drinken? Deze smulpaap probeerde dat maar al te graag uit voor jullie door een stuk Pumpkin Pie Bar te verorberen, en ik had totaal niet het idee dat ik voornamelijk m’n eigen lipgloss zat op te eten. Integendeel, na afloop zat de meeste kleur en glans nog gewoon netjes op m’n lippen. Score! Eet of drink ik niets dan blijft hij moeiteloos 2 á 3 uur mooi zitten. En dat vind ik best lang voor een lipgloss!

Een lipgloss met een neutrale kleur als deze kan veel looks afmaken en kan overal bij gedragen worden. Geschikt voor overdag, maar ook een feestje ’s nachts. Hij kost €11,95 en bevat 5 ml, en Artdeco is te koop bij Douglas. In de webshop vind je hem hier.

18 REACTIES

 1. fijn dat die zo lang blijft zitten! vind het zelf geen mooie kleur door de mini glitter >_> ik ben daar echt tegen op lipgloss lol :’) je foto’s zijn wel weer heel mooi :heart3:

 2. Jammer genoeg is dit merk niet dierproefvrij :(
  Ik vind het persoonlijk een beetje hypocriet dat je op Twitter zo fel kunt zijn richting bloggers die make up van niet-dierproefvrije merken weggeven, maar zelf wel zonder schaamte een enthousiast artikel over dit product online kunt zetten, zonder daar enige aandacht aan te besteden. Ik weet dat het niet netjes is om een andere blogger “zwart te maken” en dat is dan ook zeker niet mijn bedoeling, maar ik wil je graag wijzen op de manier waarop dit richting volgers overkomt.

  • Hi Eline,

   Je beseft je niet dat dit een artikel van 26 januari is, en ik op 31 januari erachter kwam dat ARTDECO nog producten in China verkocht? Ik kan moeilijk na mijn ontdekking direct alle artikelen offline gaan halen. Zou ik dit artikel hebben geschreven ná de ontdekking dat ARTDECO op dieren test, zou het artikel er heel anders uit hebben gezien – sterker nog, ik weet niet of ik dan überhaupt over dit product geschreven zou hebben. Voortaan dus graag even goed kijken voordat je met termen als fel en hypocriet gaat gooien..

 3. Ik kon met één klik via Google achterhalen dat Artdeco op niet dierproefvrij is. Ik begrijp dat dit artikel al even online staat (al werd ik er vandaag nog naar verwezen via twitter) en dat je misschien op moment van schrijven nog niet bewust hier mee bezig was. Maar persoonlijk zou ik geen reclame meer maken voor een product of merk waar ik niet (meer) achter sta. Ik had inderdaad niet in de gaten dat dit artikel al twee weten online stond (mede door de promotie-tweet van vandaag).

  • Dat er vandaag naar werd gewezen is te danken aan een oudere plugin die recente artikels promoot. Overigens heb ik mijn berichtje naar je hierboven even aangepast, en het wat meer uitgelegd.

   • Ik begrijp je standpunt en snap ook dat het bij zo’n plugin lastig te beïnvloeden is voor welke artikelen je nog reclame maakt. Door die tweet was ik in de veronderstelling dat het een heel recent artikel was, vandaar ook mijn verbazing over het promoten van dit merk.

    Mogelijk kan je een soort “Disclaimer” op je blog plaatsen, of bij de artikelen waarvoor dit relevant is, zodat dit soort misverstanden niet opnieuw ontstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in