Review: Balea doucheschuim ♥ Sweet Cake, Vanilla Cream & Hawaiian Dream

Douchegel? Overrated. Doucheolie? Zó 2015. Doucheschuim? Jaaa! Ik betrap mezelf erop steeds vaker doucheschuim erbij te pakken onder het gemalen water. Niets lekkerder dan een flinke toef doucheschuim in je hand en verdelen maar. Het geeft een gevoel van luxe, zo’n klein, luxe momentje onder de douche. Dat de doucheschuims die ik vandaag bespreek behóórlijk budgetproof zijn, doen niets aan dat feit af. Lees je mee naar m’n review?

Balea Sweet Cake Doucheschuim 200ml / €1,95
Ik begin met Sweet Cake, met de geur van -uiteraard- zoete cakejes. Al is dat volgens de verpakking de geur van Strawberry Cheesecake. Deze vegan doucheschuim bevat een flinke dosis avocado olie. De geur is zooo lekker.. heel zoet en warm, echt zo’n taartgeur. Het schuim zelf is roze gekleurd, hoe leuk is dat? Normaal is doucheschuim wit, dus ik vind dit een extra leuk detail. Niet alleen de substantie ziet er leuk uit, ook de verpakking zelf. De fles heeft een handige drukknop waarmee je gemakkelijk het schuim eruit pompt. De verdeling van het romige, zachte schuim gaat lekker snel en makkelijk, terwijl de geur zich goed verspreidt in de douchecel. M’n huid voelt na afloop niet bijzonder zacht – maar hij droogt hem ook niet uit. De fruitige geur doet het vooral ’s ochtends goed, hij verbetert direct mijn humeur! En ik krijg er trek door..

Balea Vanilla Cream 200ml / €1,95
Attentie alle vanille-lovers: deze warme vanillegeur met een tintje sinaasappel zal je hart sneller doen kloppen! De lichtoranje substantie is wederom zacht en romig. En net als degene hierboven, bevat ook deze doucheschuim avocado olie. Dit is een typische geur waar je gewoon zo vrolijk van wordt. Althans ik, maar ik kan weinig mensen die niet van vanille houden. Let wel op dat de doucheschuims (zowel die hierboven als die hieronder) SLES en parfum bevatten. Dit droogt mijn huid niet uit, maar echt heel zacht wordt zij er ook niet van. Gewoon lekker voor de geur kopen dus.

Hawaiian Dream 200ml / €1,95
Mijn favoriete doucheschuim van alle drie! Niet gedacht, want ik ben echt een “zoet etenswaren geurtjes”-fan. Maar Hawaiian Dream heeft mijn verwachtingen echt overtroffen! Niet alleen dankzij het leuke lichtblauwe schuim, maar het is voornamelijk de geur die het hem doet. Een zoete, tropische maar ook frisse geur waardoor je je direct op vakantie waant. En dan niet zomaar een vakantie, maar een all-in vakantie naar de Bahama’s waar het minstens 30 graden is, jij de hele dag op het parelwitte strand ligt met een Mai Tai in je handen en je uitkijkt op een turquiose zee. Zó een geur, ja. Heerlijk.

Met slechts €1,95 per doucheschuim, zijn dit natuurlijk met recht budgettoppers. Vooral Hawaiian Dream, ik raad iedereen aan om die geur te ruiken in de winkel. En die van Sweet Cake en Vanilla Cream ook, trouwens! Deze doucheschuims zijn echt feestjes onder de douche. De substantie is heerlijk romig en zacht en de verpakking staan erg leuk in de badkamer. Ik bedoel, daar word je toch vrolijk van!?

Balea is te koop bij DM, gevestigd in Duitsland.

Gebruik jij wel eens een doucheschuim?

8 REACTIES

  1. Wat een lieve flacons! Alleen daarom al zou ik ze graag willen hebben. Ook ben ik er nieuwsgierig naar hoe de geuren in het ‘eggie’ ruiken. Helaas woon ik niet in de buurt van Duitsland, dus ik kan ze niet uitproberen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in