Review: Balmi Moisturising Lip Balm

Telkens als ik Douglas inliep en bij het I Love schap stond, stond daar vlak in de buurt deze Balmi lipbalms. Ik vond ze de eerste keer dat ik ze zag er al leuk uitzien, maar vandaag nam ik er dan eindelijk eentje mee! Ze hadden vier smaakjes: raspberry, mint, coconut en strawberry. Er blijkt ook een blackberry te zijn, maar die verkopen ze (bij ons) niet. Het was even twijfelen qua smaak, maar uiteindelijk nam ik coconut mee, omdat ik dól ben op koksnootgeur.

Klik verder voor de rest van de review.

Balmi is, zoals je misschien al raadde, een lipbalm. Hij is voedend doordat er vitamine E, shea butter en jojoba olie in zit. Ook bevat hij SPF 15, niet geheel onbelangrijk! Het is een vierkante verpakking, met een hangertje eraan om hem aan bv. je sleutelbos vast te maken. Handig, alleen vind ik ‘m zo groot voor aan m’n sleutelbos! :( Hij bevat 7 gram, vrij veel. Een ‘normale’ lipbalm bevat namelijk rond de 4 gram. Je kunt hem 12 maanden gebruiken.

Als je de Balmi opendraait, zul je een piramide-vormige lipbalm zien. Voorheen waren Balmi’s rond, net als de verpakking. Ze leken toen erg op EoS lipbalms! Deze vorm of een ronde vorm: het maakt mij weinig uit. Beide vormen smeren prettig uit. Balmi glijdt over je lippen en laat een lichte glans achter. Je lippen worden direct zacht en er komt een héél subtiel kokosgeurtje van af. De geur had van mij wel iets sterker gemogen, maar ik denk dat ik daarin één van de weinigen ben. Ik houd enorm van geurtjes, zelfs in m’n lipbalm :)

Hoewel ik de vorige verpakkingen leuker vond, blijf ik dit een zeer fijne lipbalm vinden. Hang ‘m aan je sleutelbos of telefoon (alhoewel dat laatste snel gaat irriteren denk ik) en je hebt altijd een lipbalm bij de hand.
Hij maakt je lippen enorm zacht, voedt ze en hij blijft zeker een uur zitten – voor een lipbalm best lang, toch? Ik ben erg benieuwd naar de andere geurtjes!

Informatie
Prijs: €4,95
Inhoud: 7 gram
Verkrijgbaar: Douglas
Pluspunten: Leuke en handige verpakking, veel inhoud, smeert heel fijn uit, bevat SPF 15, bevat verzorgende bestandsdelen.
Minpunten: Bevat parabenen, €4,95 voor een lipbalm is niet budgetproof.
Belangrijk om te weten: Bevat oxybenzone, één van de minder veilige zonnefilters. Klik hier om meer informatie te lezen over dit ingrediënt.

Heb jij een Balmi in je bezit? Voor welke geur zou jij gaan?

19 REACTIES

  1. Ik heb geen Balmi, maar ik had een EOS. Ik vond deze leuke verpakking ontzettend onpraktisch! Tijdens een avondje stappen kun je het niet gemakkelijk in je broekzak stoppen…

  2. Ik gebruik nu zelf ook Balmi, vind het een fijn product. Ik heb de coconut geur in een ronde vorm. De vierkante vorm vind ik wel een leuk idee. Ik zou dan gaan voor de raspberry smaak.
    Love,

  3. Vond zelf de vorige verpakking ook wel erg leuk maar misschien kregen ze er gedonder mee ofzo? Al vind ik dit ook wel leuk en apart, klinkt ook wel erg fijn in gebruik. Wie weet ooit wanneer mijn EOS op is haha

  4. Ik heb strawberry hij is heel goed en hij ruikt lekker zoet aarbeiig dus ik ben er heel tevreden mee ik heb hem een dag en het is nu een rondje zo een grote fan ben ik ervan ik ga er zeker meer halen je hebt ze ook in turkije voor heel goed koop maar dat is de echte versie want ik ga morgen naar turkije dus lekker een vooraad aanschaffen hahaah doeeii

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in