Review: Benefit POREfessional

Dingen in het leven die we liever niet hebben: regen, menstruaties, oorlogen, ziektes en grove poriën. Eerder schreef ik al een artikel over grove poriën, over hoe ze onstaan, en wat je eraan kunt doen. Ik laat drie primers zien; eentje van Sephora, eentje van Catrice en eentje van Clarins. Vandaag heb ik een vierde voor je, namelijk Benefit POREfessional! Deze sample zat in de Glossybox, en ik was er direct blij mee. Zou deze mij kunnen helpen wat betreft m’n grove poriën? Lees snel verder!

Dit schattige tubetje van 3ml is een sample – de fullsize bevat 22ml en kost €33,00. Dat is flink aan de prijs, maar als ik anderen moet geloven, is dit één van de betere ‘pore minimizers’ op de markt. Check de verpakking, trouwens! Ik vind deze verpakking zó onwijs leuk, net als alle andere producten van Benefit. Deze primer is puur bedoeld om poriën en fijne lijntjes zichtbaar te verminderen.

De substantie is gel-achtig, heel zacht, voelt als zijde, en ruikt naar sinaasappelsmoothie. Hij is lichtbeige, maar laat geen kleur achter bij het aanbrengen. Hij lijkt direct met de huid te versmelten en zich in de poriën en lijntjes te nestelen, en vult deze ook direct op.

`
Links zonder iets op, rechts tijdens het aanbrengen

Ik zie direct verschil, jij ook? De gaatjes zijn lichter van kleur doordat ze gevuld zijn, ze tonen kleiner, en het ‘spikkeleffect’ wat grove poriën je geeft (donkere stipjes op een lichte huidskleur), lijkt al een stuk meer vervaagd te zijn.

Je kunt POREfessional vóór je make-up aanbrengen, maar ook erna. Je brengt het voornamelijk aan op je T-zone: je voorhoofd (het gebied tussen je wenkbrauwen vooral), op én naast je neus, en desnoods op je kin. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor fijne lijntjes in je gezicht: kraaienpootjes, lijntjes onder je ogen, lachrimpels, noem maar op. Elk gaatje en lijntje vult hij op! Breng je hem vóór je make-up aan, zorgt hij ook dat de foundation wat beter aan de huid hecht, en dus langer blijft zitten. Ik vind persoonlijk het effect op z’n best als je de primer ná je foundation aanbrengt.

Bovenstaande foto is met POREfessional én foundation op. En hieronder heb ik nog een foto voor jullie om het effect te vergelijken, om het ‘wow’ effect even goed te benadrukken ;)

Nope, dit is geen Photoshop! Wat een verschil hé? Ik vond zelf dat je het effect op de eerste foto’s niet zo goed zag, vandaar deze vergelijkingsfoto. Ik geloofde nooit zo in holy grails, maar misschien moet ik dat toch maar eens gaan doen. Wát een verschil! Nu helpt een laagje foundation ook hoor, maar m’n poriën zijn praktisch verdwenen wanneer ik dit product én foundation gebruik. Ik ben dan ook zeker van plan om de fullsize aan te schaffen als dit tubetje op is!

Wat vind jij van dit product? Heb je zelf ook last van grove poriën?

25 REACTIES

  1. Ik heb deze ook, bij mij was het resultaat ook zo ziekelijk goed. Ik vind het een fijn product maar wel wat duur dus ik gebruik hem bijvoorbeeld niet als ik naar school ga :) 0

  2. Heyhey!

    De foto’s geven echt een groot verschil, Alleen van de prijs ga
    ik echt heel hard huilen. Algemeen geef ik niet snel geld uit
    aan dure merken.

  3. Wow shit. I mean. WOW SHIT. SHUUUUUUT. Damn gurl, that looks fierce! Ik had namelijk hetzelfde bij die porienproducten, holy grails.. mhkay. Je weet nooit hoe het bij jou uitpakt en zal je net zien dat het geen flikker doet, maar het ziet er gewoon uitmuntend uit. Porien? Gurl, ya smooth like a babybil. :’) Ik heb hem ook in de box ontvangen, maar nog even te ziek om hem te testen. Men, can’t wait om de boel dicht te smeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in