Review: Blush palette

Vorige week – tijdens m’n heavenly moment of eBay shopping kwam ik dit blush palette tegen, met daarin 10 verschillende kleuren blush. Nu ben ik gek op blush, dus ik ging even verder kijken. En wat bleek.. dit palette kostte mij maar een paar euro!! Twee weken later kreeg ik dit palette binnen en ik was verrast door de grootte; er zitten best grote pans met blush in!

Benieuwd of het de paar euro en twee weken wachten ook waard was? Lees snel verder!

Dit blush palette kwam netjes verpakt in bubbeltjesfolie in een grote envelop. Hij zat goed verpakt, dus dat was al een pluspunt! De 10 blushes zitten in grote pans in een stevig palette. De pans zitten echter niet stevig vast, je kunt ze er zo uithalen als je wilt.

Er zitten hele mooie kleuren blush bij, vooral de beige en lichtroze kleuren. De neonroze zal ik echter niet veel gaan gebruiken, ik vind die kleur té heftig als blush, maar mocht ik ooit een Barbie-look maken dan zal ‘ie wel pas komen, denk ik. ;)

Swatches

De blushes zijn mooi gepigmenteerd en geven goed af. Ook zijn ze licht creamy, ze zijn niet geheel van poeder. Ik vind dit zelf wel beter, want creamy blushes geven in het algemeen beter af en blijven langer zitten. Ik heb vanochtend één van de blushes opgedaan, en pas ’s middags begon ‘ie te vervagen. Ik moet zeggen dat het me erg meeviel! Je hebt maar weinig van de blush nodig omdat ze goed afgeven, en ze blijven ook nog eens redelijk lang zitten. Omdat de pans groot zijn, is het ook makkelijk aanbrengen.

Conclusie: Ik vind dit een súper palette! Mooie blushes, goede pigmentatie, blijft lang zitten. Ik ga dit palette zeker veel gebruiken!

Dat wil ik ook!

Je kunt dit palette op eBay scoren. Ik kocht hem bij verkoper eleseed. Het palette kost $ 1,29 en de verzendkosten zijn $ 5,99, dit komt uit op een totaal van $ 7,28 en omgerekend is dat ongeveer 5 euro.

Disclaimer: Dit merk test op dieren en/of verkoopt in China. Tijdens het schrijven en publiceren van dit artikel, was ik daar nog niet mee bezig. Sinds oktober 2016 (klik voor uitleg) heb ik besloten alleen nog maar over dierproefvrije merken te schrijven. Ik heb besloten om de artikels -over merken die wél op dieren testen- te laten staan. Niet alleen omdat ik anders heel veel tijd, moeite en geld weggooi, maar vooral omdat ze voor veel mensen nog nuttig en informatief kunnen zijn. Mensen die deze merken wel gebruiken, bijvoorbeeld. Dat respecteer ik volkomen, en daarom blijft dit artikel gewoon online staan.

Wat vinden jullie van dit blush palette?

15 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in