Review: Bourjois Faux & Fabulous Tattoos

Hebben jullie al gehoord van de neptattoos van Bourjois? Wat zijn ze leuk hé! Voor €9,99 krijg je een setje met 60 tot 80 tattoos. Bourjois heeft 4 setjes, met elk een ander thema. Ik laat jullie vandaag Chic Mademoiselle zien, dit zijn ongeveer 60 chique en elegante tattoos. Ik had dit setje gewonnen op Lipstick News, de leuke blog van Maya. ^_^ Kijk je mee?

Heb je altijd een tattoo gewild, maar nooit gedurfd? Of misschien wil je wel een mooie versiering, maar niet levenslang? Deze neptattoos zijn dan echt een uitkomst! Ook als je wilt weten hoe de tattoo staat, alvorens een echte te nemen. De neptattoos blijven bijna een week op je huid zitten, mits je geen gekke dingen doet natuurlijk. En aanbrengen is zo simpel!

  • 1. Knip de gewenste tattoo uit het velletje
  • 2. Zorg dat je een nat washandje bij de hand hebt
  • 3. Haal het plastic laagje van de tattoo af
  • 4. Plak hem op je lichaam
  • 5. Houd het natte washandje zo’n 20 seconden op de tattoo gedrukt
  • 6. Haal nu voorzichtig het velletje van je huid af en klaar!

De set bevat chique en elegante tattoos. Op één velletje vind je wat grotere tattoos, zoals veren, bloesemtakken en vogels. Op een ander velletje staan wat quotes en ‘armbanden’. Op het laatste velletje staan wat ‘ringen’, strikjes, sleutels en wat vage Hebreeuwse symbolen.

Hierboven zie je twee foto’s van m’n linkerpols. Eerst had ik die quote er geplakt, na een paar dagen deed ik de zwaluw erop. Ik vind de quotes in deze set niet zo erg leuk, ze doen me een beetje denken aan de muurstickers van de Action qua teksten.. maar die veren ga ik ook zeker nog gebruiken, ik vind ze leuk!
Je ziet natuurlijk wel, zeker van dichtbij, dat de tattoos nep zijn. Als ik hem vergelijk met mijn eigen tattoo, is mijn eigen tattoo qua kleur meer richting blauw en zijn de lijntjes niet zo verfijnd als bij de neptattoo. Maar dat maakt niet uit, ik blijf ze onwijs leuk vinden!

De tattoos blijven bijna een week op je huid zitten (natuurlijk afhankelijk van de plek, maar toch zeker een paar dagen blijven ze mooi!). Er zijn vier setjes te koop, en elk setje kost €9,99. Elk setje bevat 60 á 80 tattoos.

Heb jij tattoos? Wat vind jij van deze nepperds? En voor welk setje zou jij gaan?

22 REACTIES

  1. Wat leuk! Ze doen me denken aan vroeger, toen je bij een zakje chips zo een tattoo kreeg! Die veren vind ik persoonlijk minder, maar een quote lijkt me leuk! :hk:

  2. Erg leuke vormen en figuren, maar ik vind ze erg nep…Sorry…Ik heb enkele weken geleden een tattoo gemaakt van eyeliner. Gaat prima en blijft goed zitten (voor een avondje).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in