Review: Catrice ‘030 OMG I Want That!’

Waarschijnlijk heb je ‘m al vaker voorbij zien komen op andere beautyblogs, dit is immers een geliefd paletje. En toen ik ‘m zag in de winkel snapte ik meteen waarom, de kleuren zijn heel mooi! Kleuren die ik ook vaak gebruik. Er zit donkerbruin en beige in, en zwart met gekleurde shimmers en grijs. Goed met elkaar te combineren dus! Ik testte voor jullie dit paletje uit en was zelf ook erg benieuwd ernaar. Ook testte ik de kleuren uit met verschillende basissen.

In dit paletje zitten dus 4 kleuren, alle vier shimmery. De zwarte oogschaduw heeft gekleurde shimmers, wat ik zelf een leuk effect vind. In totaal zit er 8g oogschaduw in, de grotere vlakken bevatten 2.5g en de kleinere 1.5g.

Swatches

Zoals je kunt zien zijn de oogschaduws zonder primer al erg mooi. Mét primer zijn ze nog mooier, de zwarte oogschaduw is nog intenser en lijkt haast wel roetzwart, precies wat je wilt verwachten van een zwarte oogschaduw. Ook de donkerbruine oogschaduw is wat intenser. Met de oogpotlood als basis komen de kleuren helemaal tot hun recht. De zwarte is écht zwart en er zitten mooie gekleurde shimmers in. Met zelfs al gebruik je geen primer of oogpotlood als basis, dan nog zijn de kleuren erg mooi.

Wat wel jammer is, is dat de beige oogschaduw erg kruimelig is. Veel fall out dus! De andere drie kleuren zijn wel erg fijn om aan te brengen, weinig fall out.

Een korte review inderdaad. Maar wat kan ik nog meer zeggen over dit geweldige paletje? Hij kost € 4,49 en is te koop bij de Kruidvat. Mocht je graag wat basiskleuren willen die goed gepigmenteerd zijn, kan ik je zeker dit paletje aanbevelen! :)

Wat vinden jullie van dit ‘populaire’ paletje?

[five-star-rating]

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in