Review: Catrice ‘Dirty Berry’

Catrice’s Dirty Berry, wie kent dit kleurtje nou niet? Een mooie, paarse kleur met multicolored shimmers erin. Het is één van m’n favoriete kleurtjes van Catrice, samen met 210 Just Married. Ja, paars en roze, dat zijn de kleuren waar ik van houdt. Enfin, er zijn vast al honderdachtentachtig reviews van te vinden op Internet, en daar ga ik mooi honderdennegenenachtig van maken.

Kijk je mee naar de review en foto’s?


Achterkant

Dirty Berry in zonlicht – zie je mooie shimmers?
De meeste van jullie zullen Catrice nagellak wel kennen. Ze kosten € 2,49 en zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat. Catrice beweert van sommige nagellakjes van ze dat ze met twee laagjes al dekken – absoluut niet waar. Kijk maar eens naar de gele nagellak van ze, “Bye Bye Birdy”. Of de koraalrode “Apropos Apricot”, die dekt ook zeker niet mooi met twee laagjes. Maar met dit kleurtje, Dirty Berry, hadden ze dat wel kunnen beweren. Deze dekt namelijk wel goed met één laag, alhoewel ik van mening blijf dat twee lagen mooier is. Maar eerlijk is eerlijk, Dirty Berry dekt vrij goed met één laag.


Eén laagje
Hij dekt dus vrij goed met één laag, alhoewel je dat niet zou zeggen als je naar de bovenstaande foto kijkt. Het komt waarschijnlijk door de manier hoe het licht erop valt, want normaal in daglicht lijkt ‘ie al een stuk dekkender. Doordat hij goed dekt, is hij na 5 minuten al droog en na een krap uurtje is hij krasvrij. Hij blijft dankzij de overheersende shimmers erin nog best lang zitten, namelijk zeker een paar dagen. Shimmers chippen minder snel, helemaal als je maar één laag nodig hebt.


Twee lagen, met flits

Twee lagen, in daglicht
Ik vind persoonlijk twee lagen mooier, en ik durf te wedden jij ook. De kleur en de shimmers komen mooier en beter uit. Ik ben dol op Catrice nagellak, diegene met veel shimmers erin dekken vrij goed (de nagellak van Catrice met creme finish dekt pas na 2 lagen), ze zijn goedkoop (€ 2,49 per stuk) en ze hebben enorm veel leuke kleuren. En leuke bijpassende naam, I love it!

Ik weet niet zeker of dit nagellakje ook uit het assortiment van Catrice gaat (er is een lijstje met nagellak dat nu 50% afgeprijsd is omdat ze uit het assortiment gaan), maar ik geloof het niet. Toch adsiveer ik je zeker om eens naar dit nagellakje te kijken, als je weer voor het Catrice schap gaat. Het is echt een beauty! Enne.. ik vind hem ook erg mooi als nagellak op je tenen! :)

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Must have, of ditchen?

29 REACTIES

  1. Voor mij is het net iets te bleek, ik hou enorm van Paars maar wel wat donkerder. Toevallig heb ik er vorige week nog mee in de hand gestaan maar toch weer terug gezet.

  2. Ik vind hem erg mooi! Catrice beweert helemaal niet dat Bye bye birdie en Apropos Apricot in één laagje al dekken ;) Maar toch dekken lakjes bij mij bijna nooit in één laagje of vind ik het met twee gewoon veel mooier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in