Review: Catrice Glamazona Lip Colour Pen C02

De limited edition Glamazona ligt momenteel in de winkels, en is de eerste collectie sinds tijden die ik écht leuk vind. Ik had graag nog meer lip colour pens willen zien, want volgens mij gaan deze heel populair worden! Ik baal dan ook een beetje dat ik alleen C02 heb meegenomen, de fuchsia-kleurige. C01 is een rode kleur. Deze lip colour pens lijken erg op Clinique’s Chubby Sticks, alleen kosten die rond de €18 en deze slechts €4,99. Goede zet hoor, Catrice! Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit – en vooral de pigmentatie. Kijk snel mee!

Klik verder voor de rest van de review.

Verpakking
De lip colour pen heeft een leuke verpakking. De dop is dezelfde kleur als de stick zelf, en hij is mooi afgewerkt met een leuk printje. Onder de dop vind je de punt van de stick, die een ronde punt heeft. Aan de onderkant kun je de stick verder omhoog draaien, geen gedoe met puntenslijpen dus! Dit werkt erg makkelijk, pluspunt. Er zit 2,5 gram aan product in, en hij is 36 maanden houdbaar. De stick heeft een zoet geurtje.

Kleur
De kleur die ik heb, C02 I Got The Flower!, is een felroze kleur, neigend naar paars. Oftewel: fuchsia. Hij heeft een blauwe ondertoon. De kleur is lekker opvallend en past perfect bij deze zonnige zomermaand. Altijd goed, een klassiek kleurtje!

Pigmentatie
De pigmentatie is erg goed! Hij geeft veel kleur af, en de structuur is erg zacht en romig. Hij glijdt heel soepel over je lippen, en de ronde punt maakt het erg makkelijk om ‘m aan te brengen. Een stuk makkelijker dan lipstick, vind ik!


Na 2 uur, 2 boterhammen en een glas cola.

Conclusie
Wat een topper! ^_^ De kleur is ontzettend gaaf, ze brengen makkelijk aan en blijven lang zitten als je voorzichtig/weinig eet. Ik kan niet wachten tot het nieuwe assortiment van Catrice in Augustus, want dan krijgen we maar liefst 8 van deze lip colour pens! Ik weet nu al dat ik ze allemaal ga kopen.. Deze kleur vind ik ook heel stoer. Hij is lekker fel en opvallend dankzij de goede pigmentatie. Als deze pennen geen hit gaan worden, weet ik het ook niet meer. Ik zeg: budgettopper!

Informatie
Prijs: €4,99
Inhoud: 2,5 gram
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Pluspunten: Brengt makkelijk en fijn aan, blijft vrij goed zitten, zachte structuur, goede pigmentatie, budgetproof, heeft een lekker geurtje, plakt niet.
Minpunten: ??
Belangrijk om te weten: Maakt onderdeel uit van de Glamazona collectie. Deze ligt de hele maand Juli in de winkel.

16 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in