Ik weet niet meer bij welke blogger het was, maar ik weet nog wel dat deze mascara flink indruk op mij maakte! Hij stond al een paar maanden op m’n “nog te kopen”-lijstje in m’n hoofd, dus toen ik vorige week bij Kruidvat was (naaah hoe kwam ik daar nou opeens!?) nam ik hem mee, voor slechts €3,99. Alleen de naam al is leuk, maar zou het effect ook écht zo zijn dat we poppenogen krijgen? Lees snel verder!

Klik verder voor de rest van de review.

Poppenogen zijn een nieuw fenomeen op de internationale catwalks – dit vraagt om ons speciaal ontwikkelde elastomeer borsteltje. Waarom? Hiermee verdeel je de romige mascara supergemakkelijk over de wimpers. Het slimme borsteltje neemt een grote hoeveelheid van de textuur op en bedekt elke individuele wimper zonder ze te verzwaren. Het resultaat: extra volume maar ook voor fascinerende lengte en dichtheid. Zo creëer je onweerstaanbaar lange wimpers en verleidelijke poppenogen! Opthalmologisch gestest.

Mascara
Deze Glamour Doll mascara heeft een vrij saai uiterlijk: zwart met zilvere letters. Wel vind ik de curves erg mooi, past wel bij de naam! De kleur is alleen verkrijgbaar in het zwart, en de mascara bevat 10 ml. Hij is 6 maanden houdbaar, maar we weten natuurlijk allemaal dat mascara eigenlijk maar 3 maanden goed is ;) Het is wel een beetje een wiebelmascara, als je hem terugzet moet je hem eerst vijf keer overeind zetten voordat hij blijft staan.. tenminste, als je haast hebt. En dat heb ik altijd. Lááástig!

Applicator
De applicator bevat een borsteltje met rubberen stekeltjes, geen haartjes dus. Het uiteinde is iets smaller, speciaal voor de korte haartjes aan de binnenkant van de ogen. Ik vind alleen dat hij juist niet een ‘grote hoeveelheid’ mascara opneemt. Hij geeft erg weinig mascara af, waardoor je vaker met de applicator in de verpakking moet. Dat zorgt er weer voor dat er meer lucht bij komt, en dat de mascara sneller uitdroogt.

Conclusie
Oké, wauw! Kijk hoe mooi! Eindelijk heb ik een budgetproof mascara gevonden die m’n lange wimpers niet laat klonteren of verzwaart. Want heel eerlijk.. ik ben heel blij met m’n lange Revitalash-wimpers, maar bijna alle mascara’s laten ze klonteren. :( Ik ben heel blij dat deze dat niet doet! Ook kan ik jullie vertellen dat mijn gevoelige ogen er niet op reageren, hij is makkelijk te verwijderen ’s avonds én hij geeft niet af onder m’n ogen. Enige minpuntje wat ik verder nog kan ontdekken, is dat hij lichtelijk effect verliest aan het einde van de dag. Je hebt dan nog steeds lange, zwarte wimpers, maar niet meer zoals het was nadat je het aanbracht. Hallo budgettopperrr! :heart:

Informatie
Prijs: € 3,99
Inhoud: 10 ml
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Pluspunten: Separeert, geeft volume, klontert en verzwaart niet, bereikt elke wimper, budgetproof, geeft niet af onder de ogen.
Minpunten: Krult niet erg, verliest lichtelijk zijn effect in de loop van de dag, applicator neemt niet veel mascara op.
Belangrijk om te weten:

Heb jij deze topper al eens geprobeerd? Wat vind je van het effect?

25 REACTIES

  1. Deze mascara wilde ik ook altijd nog eens kopen, maar het is bij onze kruidvat altijd uitverkocht! Zegt wel iets over de populariteit hè? Staat je mooi, klontert zeker niet!

  2. Oeh, mooie verpakking! Hij doet het ook prima! Ik follow je nu trouwens op bloglovin’, zou je me terug willen followen? De link staat op mijn blog!

  3. Wauw wat heb jij prachtige wimpers van jezelf! En met deze mascara worden ze al helemaaaaal prachtig. Voor mij was deze mascara niets, had er te korte wimpers voor (:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here