Review: Catrice Intensif’eye Wet & Dry eyeshadow 010 en 020

Al vanaf het moment dat ik ze zag liggen in de winkel was ik verliefd. Vooral nadat ik er een paar had geswatched op m’n hand! Met hun holografische opdruk en gecombineerde kleuren zijn deze Intensif’Eye oogschaduws van Catrice niet alleen een eyecatcher, maar ook een must have in je stash. Van de zes beschikbare kleuren nam ik er twee mee, namelijk 010 Black Or White Swan?! en 020 Charly’s Chocolate Factory.

Klik verder voor de rest van de review!


Stackable!


Onderkant


De kleuren

“Drievoudig gemarmerd, twee toepassingsmogelijkheden en multidimensionale effecten – deze unieke gebakken oogschaduwen hebben veel te bieden! De intensiteit van de Intensif‘eye Wet & Dry Shadows varieert van subtiel tot intens, afhankelijk of de oogschaduw droog of vochtig aangebracht wordt. Voor elke dag, elke stemming, elke stijl.”

Verpakking
Deze oogschaduws (0.8 gram per stuk) zitten in een plastic verpakking. In tegenstelling tot sommige andere oogschaduws, zijn deze verpakkingen gemakkelijk te openen en te sluiten. De tekstopdruk op de verpakking is erg mooi – namelijk holografisch! Met het licht erop komt er een regenboog aan kleuren tevoorschijn in de letters. Me likey! De baked oogschaduws zijn bolvormig, maar niet té bol. Zo kun je alle oogschaduw opmaken die in de verpakking zit.


010 Black Or White Swan?!


010 Black Or White Swan?!


020 Charly’s Chocolate Factory


020 Charly’s Chocolate Factory

Kleuren
010 bestaat uit de kleuren zwart, wit en goud. Het meerendeel is zwart, gemengd met veegjes goud. Hier en daar zit er een ‘vlekje’ wit bij. Als je deze kleurt swatcht of aanbrengt, is het voornamelijk een zwarte kleur met gouden shimmers everywhere. 020 is een middenbruine oogschaduw met koperen/bronzen glans, dankzij de gouden shimmers erin. De kleuren in de verpakking lijken niet driekleurig maar juist tweekleurig te zijn – middenbruin en koper/brons. Verder zijn de kleuren (zoals bekend met baked eyeshadows) heel erg shimmery, en daar moet je van houden.

Door de meerdere kleuren in deze oogschaduw, is hij overigens perfect om alleen zo te dragen. Je zou eventueel nog een highlighter/witte oogschaduw op je wenkbrauwbot en in je ooghoek kunnen aanbrengen.


010 Black Or White Swan?! – boven nat, onder droog (één veeg gebruikt)


020 Charly’s Chocolate Factory – boven nat, onder droog (één veeg gebruikt)

Pigmentatie
De pigmentatie van deze oogschaduws zijn enorm goed! Vooral nat aangebracht zijn de kleuren geweldig, 100% kleur en een prachtig effect. Maar zelfs droog zijn de swatches niet verkeerd. Zo kun je eigenlijk zelf bepalen hoe intens je de kleur op je ogen wilt. Wil je 100% kleur, dan zou ik ze nat aanbrengen. Wil je een mooi subtiel kleurtje, dan kun je ze ook prima droog aanbrengen.

Look


020 Charly’s Chocolate Factory


020 Charly’s Chocolate Factory


020 Charly’s Chocolate Factory


020 Charly’s Chocolate Factory

Looks met 010 Black Or White Swan?! komen binnenkort nog!

Conclusie
Absolute must haves, deze oogschaduws. Prachtige kleurtjes, leuke prijs, perfecte pigmentatie. Ik ben sowieso gek op baked eyeshadows, en niet alleen omdat ze ook mini planeten lijken, haha. Baked eyeshadows zoals deze zijn gewoon perfect om nat aan te brengen en optimaal van de kleur gebruik te maken.

Informatie
Prijs: € 3,79
Inhoud: 0,8 gram per stuk
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Pluspunten: Perfecte pigmentatie, (zes) mooie kleuren beschikbaar,
Minpunten: Als je niet van shimmery oogschaduw houdt, dan zou ik deze skippen.
Belangrijk om te weten: Hurry up, als je deze wilt! Ze maken onderdeel uit van de limited edition Nymphelia van Catrice, en liggen nog tot halverwege Maart in de schappen.

14 REACTIES

  1. Ik heb ze alle 6 nu al een aantal weken in huis! Was al verliefd en had al besloten dat ik ze wilde hebben voordat ik ze uberhaupt geswatcht had. Ben nou eenmaal een suckes voor dit soort oogschaduws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in