Review: Catrice ‘Million Styles Effect Top Coat’ C06 Godfather of Pearl

Hoooi allemaal! Ik heb vandaag (wéér, sorry!) een nagellak review voor jullie, dit keer weer eentje van Catrice. Niet een standaard lakje, maar eentje uit de Million Styles Effect collectie! Dit is een tijdelijke collectie, bestaande uit acht speciale top coats. Ik besloot C06 Godfather of Pearl mee te nemen en, natuurlijk, voor jullie te swatchen! Kijk je mee?

Klik verder voor de rest van de review.

Uiterlijk
Deze top coat zit in hetzelfde flesje als normale Catrice nagellak, alleen is deze dop zilver. Ik vind het fijn dat het flesje hetzelfde is, en doordat de dop zilver is, kun je hem meteen herkennen in je stash.

Kleur
Godfather of Pearl is een transparente lak met heel veel shimmers erin, in diverse kleuren. De shimmers zijn voornamelijk zilver en lichtblauw, en geeft een prachtig effect aan elke kleur nagellak. Dit kleurtje is dus met elke nagellak te combineren.


Basis nagellak op, zonder de top coat.


Met één laagje C06 Godfather of Pearl erover


Met één laagje C06 Godfather of Pearl erover

Swatches / Hoe is de dekking?
De dekking is erg goed! Je hebt maar één laagje nodig voor het complete effect. Lekker zuinig in gebruik dus, we like that!

Droogt de nagellak snel?
Ja, na een hele minuut is de nagellak droog. Daarna moet je natuurlijk nog zeker een uur wachten tot hij écht krasvrij is, maar dat is met vrijwel elke nagellak.

Hoe lang blijft de nagellak zitten?
Deze top coat blijft zeker enkele dagen zitten, langer zelfs dan de nagellak eronder!

Conclusie
Een enorm gave top coat! Hij dekt goed, droogt snel en blijft lekker lang zitten. Wel apart dat deze top coats 50 cent duurder zijn dan de normale Catrice nagellak, maar dat zal waarschijnlijk komen doordat deze erg limited en speciaal zijn. In ieder geval wil ik de andere top coats ook nog halen, mits deze nog te koop zijn.. laten we hopen van wel ;)

Informatie
Prijs: € 2,99
Inhoud: 10 ml
Verkrijgbaar: Diverse Kruidvat filialen
Pluspunten: Droogt snel, past bij elke kleur nagellak, dekking is goed.
Minpunten:
Belangrijk om te weten: Ze zitten tijdelijk in het assortiment, dus mocht je er een aantal willen scoren, wees dan snel!

Hebben jullie al een Million Styles top coat gescoord? Zo ja, welke?

15 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in