Review: Catrice NEONaturals C01 Be Naturally Crazy

De limited collection van Catrice genaamd NEONaturals sprak me niet heel erg aan. De meeste kleuren had ik al in m’n stash, maar dit kleurtje C01 Be Naturally Crazy vond ik toch wel heel mooi! Echt winters. Kijken jullie mee naar de swatches?

Klik verder voor de rest van de review!


Achterkant flesje

Kleur
Deze nagellak is sheer. Hij is vrij transparant, maar bevat een prachtige parelmoer finish door de shimmers erin! De ‘onderkleur’ is bij één laagje niet zo wit als in het potje, daarvoor heb je toch wel 3 lagen nodig. Eén laag is echter wel genoeg als je een lichtere nagelkleur wilt met een subtiele, parelmoer glans.

Het kwastje vind ik erg fijn, van Catrice nagellak. Kort en breed, waardoor je snel je nagels kunt lakken. De droogtijd ligt rond de paar minuten, natuurlijk duurt het wel een uurtje voordat hij krasvrij is. Hij lakt totaal niet streperig en blijft zeker een paar dagen zitten zonder te chippen.


3 laagjes


3 laagjes

Conclusie
Een prachtig kleurtje dit! Eén laagje is mooi voor een subtiel effect, meerdere laagjes is mooi voor wittere en glanzende nagels. Een kleurtje dat iedereen staat en altijd kan. Onmisbaar voor in je stash, dus!

Informatie
Prijs: € 2,69
Inhoud: 10 ml
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Pluspunten: Fijn kwastje, mooie finish, droogt gemiddeld, goede verkrijgbaarheid.
Minpunten: Dekking is niet optimaal, gelimiteerd aanwezig in de schappen.
Belangrijk om te weten:

Heb jij zo’n kleurtje in je stash? Of draag je nooit dit soort kleurtjes?

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in