Review: Catrice Ultimate Colour 190 The Nuder The Better

Precies mijn motto: the nuder, the better! Zoals jullie weten, ben ik (net als bij foundation) altijd op zoek naar de perfecte nude lipstick. Toen ik deze zag staan in de schappen van Catrice, nam ik ‘m zonder te twijfelen mee. Ik test deze nude lipstick voor jullie uit én ik vergelijk hem met de andere populaire nude lipstick uit het assortiment van Catrice, namelijk 010 Be Natural!.

Klik verder voor de rest van de review!


Informatie


Onderkant

Verpakking
De verpakking van deze Ultimate Colour lipsticks zijn erg simpel maar strak. Een zwarte, glanzende huls and that’s it. Op de onderkant vind je informatie over de lipstick, en op de zijkant zit een stickertje met productinformatie. Lekker basic dus, geen poespas. In de lipstick zelf staat ‘Catrice’ gedrukt, iets wat ik altijd wel erg mooi vind!


Kleur
Het is een nude kleur, dat wil zeggen dat de kleur erg dicht van de kleur van de lippen ligt. Deze is echter iets meer roodbruin dan de meeste nude lipstick die ik ken. Als ik hem vergelijk met 010 Be Natural!, merk ik dat de andere nude lipstick van Catrice (010 Be Natural!) meer naar oranje neigt. Er zit dus veel rood in deze lipstick, waardoor ik ‘m minder nude vind dan de andere nude lipstick van Catrice.


Swatch


Swatches van 190 en 010

Pigmentatie
De pigmentatie van de lipstick zit dik in orde, de lipstick blijft rustig tot zo’n 3 uur zitten. Bij het eten en/of drinken zal de meeste lipstick verdwijnen, dus bijwerken daarna is wel een must. De lipstick geeft lekker veel kleur af en dekt de gehele kleur van je lippen.

De structuur van de lipstick is overigens erg fijn. Erg zacht, creamy zelfs. Ze smeren lekker uit en blijven goed op hun plaats zitten, stainen niet en gaan ook niet in de lijntjes zitten!

Look


Zonder lipstick


Met 190: The Nuder The Better


Met 010: Be Natural!

Conclusie
Dit is voor mij niet dé nude lipstick. Ik vind hem iets te roodbruin, en daardoor ook te donker voor mijn huid om ‘nude’ te zijn. Dit kan echter wel jouw perfecte nude lipstick zijn, als je een wat mindere bleke huid dan ik heb. Het is even een kwestie van uitproberen en swatchen. Deze lipsticks van Catrice zijn verder dik in orde; de pigmentatie is goed, hij is longlasting en niet geheel onbelangrijk: de prijs is ook fijn. Een goede kwaliteits-/ prijsverhouding dus. Ik ben zelf dól op deze Catrice lipsticks, ik ben nu zelfs al aan m’n tweede Be Natural begonnen, omdat ik die erg mooi vind. Ik ga hier binnenkort nog een review van plaatsen, zodat jullie een betere kijk hebben op my favorite nudie.

Informatie
Prijs: € 3,99
Inhoud: 3,8 gram
Verkrijgbaar: Kruidvat en Trekpleister
Pluspunten: Goede pigmentatie (dekking), smeren fijn uit, groot assortiment aan kleurtjes.
Minpunten: Ik vind hem te donker voor een nude lipstick!
Belangrijk om te weten: De lipstick is 36 maanden houdbaar.

13 REACTIES

  1. 'Be natural' vond ik iets te licht. Net alsof ik foundation op m'n lippen had gesmeerd;) 'The nuder the better' is een stuk natuurlijker en nu mijn favoriet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in