Review: China Glaze ‘Golden Opportunity’

Dit baby China Glaze lakje bestelde ik een paar weken geleden op eBay. Ik ben namelijk onlangs begonnen met het ontdekken van China Glaze nagellak, en toen ik dit mooie kleurtje zag, was ik verkocht. Het bleek uiteindelijk een mini nagellak te zijn, en dat had ook vast in de beschrijving gestaan, maar in m’n (niet geheel onwaarschijnlijke) enthousiasme zag ik dat niet staan. Jammer, want ik vind het namelijk altijd wel mooi als m’n nagellak allemaal dezelfde hoogte heeft :P Ik betaalde er maar € 3,51 voor in totaal, dus zo’n ramp is het ook weer niet. En het scheelt dat het een onwijs mooi kleurtje is!

Klik verder om de review te lezen en swatches te zien!


Voorkant


Achterkant


Onderkant

Normale nagellak van China Glaze heeft een inhoud van 14 ml, deze heeft echter een inhoud van 9,6 ml. De nagellak is 36 maanden houdbaar en er zitten nagelverharders in. Het is een gouden kleurtje met veel shimmers, voor zover ik kan zien, groen en paars. Ik heb wel sterk het idee dat dit potje China Glaze nep is, want de tekst op de voorkant is erg scheef gedrukt.. :huh:


Eén laagje


Eén laagje


Eén laagje


Twee laagjes


Twee laagjes

Twee laagjes van dit kleurtje komt overduidelijk beter uit. Toch vind ik dat ‘ie al aardig dekt met één laagje, maar voor echt de volledige kleur, kun je beter twee laagjes doen. Ik vind ‘m erg prettig lakken; hij streept niet, klontert niet en droogt lekker snel op. Krasvrij iets langer, maar dat is bij elke nagellak zo. Toch is de nagellak met twee laagjes na een paar minuten al droog, en krasvrij na een uurtje.

Wat ook fijn is, is dat de nagellak lang blijft zitten op je nagels. Met een topcoat blijft ‘ie rustig een aantal dagen zitten. Misschien zelfs wel een week, maar ik heb eigenlijk nooit een week lang nagellak op, dus dat kon ik niet testen voor jullie.. maar al met al, een prima nagellakje en een mooie toevoeging op m’n nagellak stash!

Bij welk seizoen vinden jullie dit kleurtje passen?

19 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in