Review: China Glaze ‘Knotty’

Ken je dat, je ziet een nagellak en denkt: “DIE MOET IK HEBBEN?” Nou heb ik dat met vrijwel elke nagellak, maar bij dit kleurtje begon m’n hart toch wel wat sneller te kloppen. Ik spotte ‘m op eBay voor € 4,69 en een week later had ik ‘m in huis. Tijd voor een feestje review!

Klik verder om de review te lezen en swatches te zien!


Onderkant

In eerste instantie vond ik ‘m erg lijken op Essence ‘You Rock!’ in de kleur ’01 Cut off the Beige’, maar Knotty is iets geler en vrij sheer. Er zitten veel shimmers in, maar dekt gelukkig alsnog erg goed. Toch zou ik voor twee lagen gaan in plaats van één, want ik vind de kleur beter uitkomen dan. Ook kun je ‘m over een witte nagellak aanbrengen, daardoor wordt ‘ie iets lichter en meer richting goud.

In deze China Glaze zit 14 ml aan inhoud en hij is 36 maanden houdbaar. Hij lakt erg fijn, je kunt er nauwkeurig mee lakken en hij streept niet. Ook droogt hij erg snel en is ‘ie snel krasvrij, met twee lagen na een uur ongeveer. Ook zit er een luchtje aan.. ik kan het luchtje niet echt plaatsen, maar het is niet geheel een chemisch nagellak luchtje. Chippen gebeurt ook niet snel, maar dat vrij standaard bij China Glaze, aangezien het gewoon een goed merk is.


(In de zon) Eén laagje


(In daglicht) Eén laagje


(In de zon) Twee laagjes


(In daglicht) Twee laagjes


Close-up

China Glaze ‘Knotty’ behoort tot de Anchors Away collectie en is o.a. te koop op eBay en Boozyshop voor € 5,95.

Hebben jullie ook zo’n soort kleurtje?

15 REACTIES

  1. Staat je mooi! Knotty zelf heb ik niet, heb wel een aantal gouden lakjes van China Glaze, die zijn ook allemaal prachtig.
    En Ingrid van China Glaze lijkt er ook een beetje op, die heb ik dan weer wel, da's een beige met hier en daar een gouden shimmer. :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in