Review: Clinique Wear Everywhere London Fog Greys eyeshadow palette

Zo, goedemorgen, wat een titel hé? Laatst werd ik benaderd door Dave Lackie, editor van BEAUTY The Guide, en een vrij bekend persoon in de beauty wereld. Velen kennen deze man op Twitter vanwege zijn enorm gave winacties! Hij geeft elke dag meerdere prijzen weg, en dat al heel lang. Laatst was ik de gelukkige winnaar van bovenstaande palette! Ik wist niet wat me overkwam :shock: Nog geen week later (!) lag het palette bij mij op de deurmat, all the way from Canada. Vandaag de review voor jullie!

Dit palette is onderdeel van de Wear Everywhere palettes, bestaande uit vijf kleur variaties. Ik heb Londog Fog, oftewel het Greys palette. Het bestaat uit 8 kleuren oogschaduw, in een zilveren palette. De bovenkant bevat een spiegel, en ook vind je er een dubbelzijdige sponsapplicator.

De oogschaduws zijn een mix van matte kleuren en shimmers. Er zitten zowel lichte kleuren als donkere kleuren in, wat dit palette zeer geschikt maakt voor allerlei looks. Van dagelijkse looks tot zwaardere looks voor een night out! Het zijn allemaal koele kleuren, en de combinaties zijn eindeloos. Ik vind het leuk dat er niet alleen wit, bruin en zwart in zit, maar ook wat aubergine en zilver voor de afwisseling. Er zitten twee lichte kleuren in die perfect zijn als highlighter, en ook vind ik dat zwart niet mag ontbreken in een nude palette. Enige minpunt is dat de oogschaduws geen namen hebben.

De pigmentatie is enorm goed, maar ik had ook niet anders verwacht! Alle swatches hierboven zijn gemaakt met één veeg op de droge huid. De zwarte is prachtig matte en geeft enorm veel kleur af – hij is écht roetzwart. Verder zijn zowel de matte als shimmer kleurtjes even sterk gepigmenteerd. Qua structuur voelen ze zacht aan, maar korrelen niet. Hierdoor heb je dus ook amper last van fall out.

Dit is de look die ik ermee maakte! Ik gebruikte de 1e, 3e en 4e kleur uit het palette, en het 5e kleurtje gebruikte ik als highlighter. Ook heb ik de laatste kleur, de zwarte, heel licht gebruikt in m’n crease, voor extra diepte.

Dit palette is absoluut een aanwinst in m’n stash. De kleuren erin zijn prachtig, enorm gepigmenteerd, en heel fijn om mee te werken. Ik ben zo blij dat ik hem heb gewonnen! Ik weet zeker dat ik er nog heel veel plezier van ga hebben. Ik ben ook benieuwd naar de andere variaties, trouwens!

Clinique Wear Everywhere London Fog Greys eyeshadow palette kost €48,00.

10 REACTIES

  1. Wat een ontzettend mooi palette zeg!! Ik heb vaak de iets meer nude/ neutrale kleuren maar dit zou ook zeker een mooie aanvulling kunnen zijn op mijn stash..Maar gezien de prijs zal ik deze niet zo heel snel toe gaan voegen.

  2. Heb al wel vaker stil gestaan bij de paletten van Clinique en vind het ook altijd mooi om te zien, toch doe ik het elke keer niet. Maar wat gaaf dat je deze hebt gewonnen en dat het zo snel binnen was. De kleuren zien er ook werkelijk prachtig uit. xxx Lucinda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in