Review: Color Magic Eyeshadow Kit

Bij het zien van deze mega goedkope oogschaduwpaletjes bij Action ging m’n dupe-alarm direct af. Hoe ernstig veel lijken deze op Dior oogschaduwpaletten? Schaamteloos gejat! =H Ik nam ze mee bij Action, voor slechts 49 eurocent. Serieus mensen, ik heb nog nooit zo’n goedkoop oogschaduwpalette gehad. Ik ben heel erg benieuwd of het prut is of nog redelijk te doen is!

Klik verder voor de rest van de review.

Verpakking
De oogschaduwpaletten zitten bij aankoop in een doosje, welke alle informatie bevat die je nodig hebt. Instructies hoe je het aanbrengt, ingrediënten, het staat er allemaal op. Handig! De paletten zelf zijn erg simpel. Door het transparante dekseltje zie je direct welke kleuren erin zitten. Op de onderkant vind je nog een sticker met de ingrediënten. De paletten zijn allesbehalve stevig, ik gok dat hij na één keer vallen kapot is, maar zolang dat niet gebeurd is er ook niks aan de hand :P De paletten bevatten een dubbelzijdige sponsapplicator en een klein spiegeltje.


Warm Colors


Cool Colors

Kleuren
Er zijn twee paletten: Warm Colors en Cool Colors. Iets zegt me dat de namen niet helemaal kloppen bij sommige kleurtjes..
Ik begin met Warm Colors. Deze bevat 10 oogschaduws, totaal 12 gram. Links vind je wat groene en groenbruine kleurtjes. De middelste vind ik mooi, die is groen met een gouden shimmer, lovely! Aan de rechterkant vind je wat paarse kleurtjes, en een roze en witte.
Cool Colors bevat uiteraard ook 10 oogschaduws, links vinden we bruine kleurtjes, rechts blauwe. De linkerkant zou je nog prima kunnen combineren met elkaar, maar als je de kleuren aan de rechterkant (alle 5 blauwe) gaat combineren.. doe maar niet ;)


Warm Colors


Cool Colors



Warm Colors



Cool Colors

Pigmentatie
Over het algemeen is de pigmentatie niet erg goed, maar sommige vind ik nog wel prima te doen. Zeker als je je vinger wat nat maakt en flink over de oogschaduw wrijft, komt er best nog wel wat kleur van af. Vooral het Warm Colors palette lijkt iets beter gepigmenteerd dan Cool Colors.
De structuur is totaal niet korrelig, ze zijn erg hard. Weinig fall out dus, maar ook minder pigmentatie. Met een natte sponsapplicator of vinger kun je vrij goed kleur overbrengen op je ogen, maar met een kwast wordt het lastiger. Je krijgt dan een wel héél subtiel effect. Mocht je van heel subtiel nude looks houden, zou je aan Cool Colors misschien wel een goede kunnen hebben ;)

Conclusie
Tja, voor 49 cent kunnen we weinig klagen. Als je heel weinig geld te besteden hebt, maar toch af en toe een leuk kleurtje op je ogen wilt en geen hoge eisen stelt, dan zeg ik: doen! Maar anders zou ik echt geen reden weten waarom je deze zou moeten kopen. Al snap ik dat het voor heel jonge meiden wel een leuk cadeautje kan zijn!

Informatie
Prijs: €0,49
Inhoud: 12 gram per palette
Verkrijgbaar: Action
Pluspunten: Zeer goedkoop, vrij complete kit, bevat leuke kleurtjes, verkrijgbaarheid, brokkelen niet.
Minpunten: Weinig pigmentatie, harde structuur.
Belangrijk om te weten: Klik hier voor de ingrediënten. Deze zijn bij beide paletten hetzelfde.

19 REACTIES

  1. Tja, voor 49 cent mag je inderdaad niet echt klagen. Ze zien er niet superslecht uit, ik heb al duurdere oogschaduws gehad die minder pigment hadden :-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in