Review: Color Magic mascara

Eerder reviewde ik al de lipglosses en de eyeshadow palettes, nu is het de beurt aan de mascara van het budgetproof merk Color Magic. Dit is een nieuw make-up merk bij de Action, en alles ervan kost 49 cent. De mascara is het laatste wat ik van dit merk test, meer is er niet! Ben je benieuwd of hij het flinke bedrag -proest- van 49 cent waard is, lees dan gauw verder!

Klik verder voor de rest van de review.

De mascara zit verpakt in een kartonnetje, iets wat standaard is bij make-up van de Action. Op de achterkant staan een paar waanzinnige tips om de mascara aan te brengen. Als je de mascara wilt verwijderen, doe dit dan met water en zeep, staat er. Laten we dat maar niet doen :$

De mascara zelf is heel basic: vierkant, niet stevig en een saai uiterlijk. Maar aangezien we hier maar 49 cent voor hebben neergelegd, kijken we alleen naar de werking. Het borsteltje is ook vrij standaard en bestaat uit rijen met kleine haartjes. Hij neemt niet veel mascara mee uit de huls, dus het effect is ook niet maximaal bij één laag.

Het effect is minimaal, ik draag hierboven één laagje. Bij twee laagjes begonnen de wimpers al snel te klonteren. Verder ben ik absoluut niet amazed, het is een gigantisch saaie mascara met weinig effect. Mocht je hier nu van houden dan zijn jullie een absolute match voor elkaar, maar deze mascara belandt bij mij in m’n prullenbak in plaats van m’n mascara bakje.

Aan het einde van de dag is het effect nog minder aanwezig, na 12 uur lijkt het alsof je ’s ochtends überhaupt geen mascara op hebt gedaan. Hij geeft gelukkig niet af onder de ogen, om toch nog een béétje positief te zijn..

Conclusie
Houd je van minimaal effect? Is één subtiel likje mascara voldoende voor je? Dan zou ik snel naar de Action rennen met 49 cent, want dan is hij geschikt voor je. Wil je -net als ik- wat meer effect en kwaliteit, skip hem dan maar lekker.

Informatie
Prijs: €0,49
Inhoud: 6 ml
Verkrijgbaar: Action
Pluspunten: Zeer budgetproof, vlekt niet onder ogen, verkrijgbaarheid.
Minpunten: Geeft weinig effect, klontert bij twee laagjes, effect is er na flink wat uurtjes af.
Belangrijk om te weten:

Vind jij hem 49 cent waard?

15 REACTIES

  1. Klinkt misschien gek, maar deze mascara zou voor mij ideaal zijn :-) Ik heb van mezelf vrij lange en volle wimpers. Mijn wimpers worden al snel omgetoverd tot spinnenpootjes zodra ik een mascara gebruik. Een mascara met zo min mogelijk effect, werkt bij mij het beste :-)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in