Review: CUDDV/GUPPY nagellak #20

Ik hoor jullie denken; “alweer een product van eBay af?!”. Jaja, sorry. Maar eBay heeft zóveel leuke, onbekende merken! En die moet wil ik allemaal uitproberen. Zo ook deze nagellak van het merk CUDDV (al lijkt er GUPPY te staan). Ik ken het merk dus nog totaal niet, maar aan de beschrijving te zien is het een merk uit Korea. En ze hebben zulke mooie kleuren! Het verontrust me alleen dat er géén ingrediënten op de nagellak staan! Er staat alleen wat in het Koreaans op de achterkant.. :err: Toch benieuwd of dit merk bevalt? Lees dan snel verder!

Klik verder voor de rest van de review!


Achterkant.. is there a translator in the house?!

Uiterlijk
Het uiterlijk van de nagellak zit dik in orde. Met z’n gouden dop en O.P.I.-like uiterlijk misstaat deze nagellak absoluut niet in je stash! In deze nagellak zit 18 ml, en dat is best veel! (Even ter vergelijking, in Catrice nagellak zit 10 ml) Onderop zit een stickertje en ik zie ‘2014’ staat, dus ik gok dat de nagellak tot dan houdbaar is.

Kleur
Onderop zit dus een stickertje, daarop staat ook ’20 [Color]’. Ik neem dus aan dat dat de kleur is, jammer dat deze nagellak geen naam heeft. Er staat ook tweemaal een nummer op (9825). Maar ik heb ook een andere nagellak van dit merk (review daarvan komt ook online!) en daar staat ook dat nummer op, dus ik ga er vanuit dat 20 de kleur is.

20 is een aparte kleur. Het is een donkerroze kleur met groene/witte shimmers erin, wat voor een duocolor glans zorgt. (Helaas niet echt terug te zien op de foto’s) Erg mooi, dat zeker! Deze nagellak is een geparfumeerd, er zitten fruit extracten in. Je ruikt het niet meteen als je je neus in het potje duwt, maar wel ruik je een fruitige lucht als je de nagellak aangebracht hebt. Van mij hoeft dat niet zo, maar beter dan gewone nagellak lucht I guess.


Eén laagje


Eén laagje


Eén laagje


Twee laagjes


Twee laagjes

Swatches / Hoe is de dekking?
Hierboven zie je de swatches van de nagellak. Je ziet dat de nagellak best goed dekt, maar niet volledig bij één laag, dus mocht je een volledige dekking willen dan moet je twee lagen aanbrengen. Maar in principe is één laag genoeg!

Droogt de nagellak snel?
Redelijk snel, ja. Na ruim 1 minuut is de nagellak ‘gedroogd’, echter duurt het bijna 10 minuten voordat hij krasvrij is en je weer kunt doen wat je wilt.

Hoe lang blijft de nagellak zitten?
Ik heb dit getest door de nagellak op één nagel aan te brengen, op het moment dat ik dit typ. Het is nu Dinsdag (10 Januari) 16:07, dus ik zal later een edit aanbrengen om te laten weten hoelang de nagellak netjes blijft zitten.

Edit: Het is nu 12 Januari, 22:41 en de nagellak zit nog perfect, alsof hij er net op zit! SCORE!

Conclusie
Een erg mooie nagellak, vooral voor € 2,50 ($ 3,20). Ik zie er amper minpunten aan, op het feit na dat er geen Engels op het flesje staat. Ook kan ik geen informatie over dit merk vinden op Internet. Maar het zijn onwijs mooie flesjes en je krijgt absoluut waar voor je geld. Ik ben erg blij dat ik ze heb gekocht, en ik kan ze iedere nagellak liefhebber aanraden om ze eens uit te proberen!

Informatie
Prijs: € 2,50
Inhoud: 18 ml
Verkrijgbaar: Bij deze eBay verkoper, in diverse kleuren.
Pluspunten: Mooie kleuren, mooi flesje, droogt snel, blijft lang zitten.
Minpunten: Geen ingrediënten op de achterkant, weinig informatie als je geen Koreaans kan lezen.
Belangrijk om te weten: Of dit merk nou GUPPY of CUDDV heet, is mij nog een raadsel.

Disclaimer: Dit merk test op dieren en/of verkoopt in China. Tijdens het schrijven en publiceren van dit artikel, was ik daar nog niet mee bezig. Sinds oktober 2016 (klik voor uitleg) heb ik besloten alleen nog maar over dierproefvrije merken te schrijven. Ik heb besloten om de artikels -over merken die wél op dieren testen- te laten staan. Niet alleen omdat ik anders heel veel tijd, moeite en geld weggooi, maar vooral omdat ze voor veel mensen nog nuttig en informatief kunnen zijn. Mensen die deze merken wel gebruiken, bijvoorbeeld. Dat respecteer ik volkomen, en daarom blijft dit artikel gewoon online staan.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Zijn jullie benieuwd naar de andere kleuren van dit merk?

17 REACTIES

  1. Als ik zoek op cuddv nail polish krijg ik alleen ebay hits, maar als ik google op guppy nail polish krijg ik meer blog hits zoals misschievous.
    Ik vind het een leuk kleurtje.

  2. De lak lijkt me fijn, maar over deze kleur ben in minder enthousiast. Wel is het een super fijn prijsje! Dus even snuffelen op ebay naar andere kleuren dan maar! :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in