Review: Cute eyeliner van eBay

Ik bestel graag make-up op eBay. Het is goedkoop, je leert nog eens wat merken kennen, en vaak ga ik voor de schattige make-up die je hier in Nederland nooit zult zien. Zo ook dit product! Dit schattige dametje bestaat uit een eyeliner én oogpotlood. Ze is er in meerdere kleuren, maar vaak krijg je random een kleur opgestuurd. En het beste? Ze kost maar 89 eurocent! Klik verder voor de review.

De eyeliner heeft dus een enorm schattige verpakking – een flesje in de vorm van een dametje. Het product is er in zes verschillende kleuren. Ik kan nergens ontdekken hoeveel ml erin zit, maar ik gok 8 á 10 ml. Vrij veel dus! Door de gehele paarse dop eraf te draaien, haal je het eyeliner kwastje tevoorschijn. Door de bovenste gedeelte van de dop eraf te draaien, krijg je het oogpotlood.

Het kwastje van de eyeliner is lang, vilten en bevat veel substantie. Eventueel het overbodige aan de opening van de eyeliner afsmeren is dus wel nodig soms, wat helaas weer zorgt voor opgedroogde vloeistof bij de opening, waardoor hij weer moeilijker sluit. Het vilten puntje loopt erg spits uit, dus hij is erg geschikt voor strakke, dunne lijnen en/of wings. De eyeliner heeft een glanzende finish en is intens zwart.

Het oogpotlood hoor je eerst uit te draaien, voordat hij tevoorschijn komt. Het potlood is zo’n 2 cm lang, en de pigmentatie is behoorlijk intens! Ik ben zelfs verrast. Het potlood heeft een zachte textuur, en glijd over de huid heen. Hij laat hierbij een behoorlijk zwarte lijn achter. Op de waterlijn geeft hij goed af, maar ik ken oogpotloden die nóg zwarter zijn op de waterlijn.

Met de eyeliner kan ik een behoorlijk strakke lijn en wing zetten, wat voor mij het belangrijkste is. Opvallend is dat hij snel droogt! Het oogpotlood is erg zwart en geeft voldoende af op de waterlijn. Ook kun je hem gebruiken op het bewegend ooglid in plaats van eyeliner, maar let er dan op dat je geen strakke wing kunt zetten ermee.


(Excuses voor de vreselijke mess onder m’n ogen, ben hier een nieuwe mascara aan het testen) :annoyed:

De eyeliner blijft helaas niet zo goed zitten, althans, niet als je soms een dutje doet, All You Need Is Love kijkt, in de regen loopt, of wat voor activiteit dan ook waar water of tranen bij betrokken zijn. Houd je het netjes droog, dan is er niks aan de hand en zit de eyeliner (en oogpotlood) er nog netjes op, einde van de dag. Maar als je bijvoorbeeld, zoals ik, snel tranende ogen hebt (van het buiten lopen bijvoorbeeld) dan is dit geen match voor je.

Deze eyeliner van het merk Junjian kostte mij €0,89 en ik kocht hem hier.

21 REACTIES

  1. voor 89 cent is die toch heel goed :D en best veel dingen overleven de regen of tranen niet :p ik vind je ogen zo heel mooi met een winged eyeliner en ook op je waterlijn een zwarte kleur ^^ je oogkleur komt heel mooi naar voren. :love:

  2. Voor 89 cent vind ik het resultaat nog niet eens zo slecht, ik had ook niet verwacht dat die een traansessie zou overleven. Ik heb zelf nog nooit wat gekocht van Ebay… erg toch? hahaha. xxx Lucinda

  3. Yeahh weer een review van E-bay! Ik heb helaas meestal traanogen als ik op de fiets moet, dus ik denk niet dat het een eyeliner voor mij is. De verpakking vind ik zo leuk! :inlove: :inlove:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in