Review: E.L.F. Jumbo Lip Gloss Stick (Pink Umbrellas)

Is het een lipgloss? Is het een lipstick? Is het een lippotlood? Nope! Dit is een Gloss Stick, en het is een beetje van alles. Ik zag hem op de E.L.F. site staan, en besloot één kleurtje in m’n winkelmandje te gooien om hem te testen. Aangezien ik al veel nude kleurtjes heb, koos ik voor een felroze. Perfect voor de zomer! Benieuwd of het wat is? Lees dan verder.

Klik verder voor de rest van de review!

“This long-wearing tinted lip color glides on like a lipstick but looks like a gloss. With nourishing Jojoba, Soybean and Vitamin E ingredients it conditions and moisturizes the lips. The twist up component and smooth glide formula is easy to use for on-the-go comfort.”

Verpakking
Dit Jumbo potlood zit bij levering verpakt in een kartonnetje. Het is een vrij groot en stevig potlood, met een doorzichtige dop. Het potlood is via een draaiknop aan de onderkant uit te draaien. Verder is hij vrij simpel: een witte huls met zilvere opdruk en de draaiknop aan de onderkant is dezelfde kleur als het potlood zelf. De inhoud kan ik nergens ontdekken, wel lees ik dat hij 24 maanden houdbaar is.

Kleur
De kleur is Pink Umbrellas, een roze kleur. Op de webshop van E.L.F. ziet hij er echter veel rozer uit dan dat hij daadwerkelijk is. In het echt is hij iets donkerder. Het is wel een kleur die iedereen staat, ongeacht je huidskleur of ondertoon.

Pigmentatie
Hij geeft kleur af, maar niet intens. Hij bevat veel glans en maakt m’n lippen net even wat rozer. Hij blijft zo’n 2 uur zitten, mits je niet eet of drinkt. Verder glijdt hij heel soepel over je lippen en de punt werkt erg prettig en nauwkeurig.

Conclusie
Het is niet m’n holy grail, gewoon een prima product. Ik vind hem niet erg spannend, het is een beetje ‘my lips but better’. Je kunt hem trouwens ook gebruiken als blush! Gewoon een streep aanbrengen en met je vingers lichtjes blenden, voor gekleurde en glossy wangetjes. Je kunt hem ook meenemen in je handtas voor onderweg; altijd handig om even snel je lippen wat mooier te maken. Ik denk dat ik hem in m’n tas gooi om ’s middags m’n blush bij te werken!

Informatie
Prijs: € 2,50
Inhoud: Kan ik nergens vinden!
Verkrijgbaar: E.L.F. webshop
Pluspunten: Fijne verpakking, budgetproof, zachte en romige structuur, geeft je lippen net even dat beetje extra.
Minpunten: Niet heel veel pigmentatie.
Belangrijk om te weten: Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

12 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in