Review: E.L.F. producten

Ik ben gek op de make-up van E.L.F. (Eyes Lips Face). Sinds ze in Nederland een webshop geopend hebben, heb ik er al veel besteld. E.L.F. heeft drie verschillende lijnen:

♥ 1 euro lijn
♥ Mineral lijn
♥ Studio lijn

De één euro lijn bestaat, vanzelfsprekend, alleen maar uit één euro producten. Dat zal wel tegenvallen, hoor ik je denken.. maar niets is minder waar. Prachtige pigmentatie, mooie producten en een ruim assortiment. De één euro lijn rocks! Dan heb je nog de Mineral lijn, iets duurder, bestaande uit mineral producten. Enorm fijne producten, vooral de Mineral foundation, maar daarover later in dit artikel meer. En tot slot is er nog een Studio lijn, dat is de ‘professionele’ lijn van E.L.F. Dit is de ‘duurste’ lijn, maar alsnog heel erg betaalbaar en bestaande uit topproducten, van make-up tot make-up accesoires.

Ik probeerde voor jullie 5 producten uit, drie van de 1 euro lijn, één van de Mineral lijn en één van de Studio lijn.

Ben je benieuwd naar wat ik van deze producten vind? Lees dan snel verder! ;)

1 euro lijn

Ik begin met de 3 producten van de 1 euro lijn. Ik ga een oogpotlood, een blush en een 3-in-1 kleurenstick reviewen.

Oogpotlood

Eerst het oogpotlood! Ik koos de kleur Twinkle Teal en dit is een shimmer oogpotlood. Ze hebben dit oogpotlood ook nog in 8 andere prachtige kleuren.

https://www.ohfashion.nl/wp-content/uploads-pb/o3.jpg

https://www.ohfashion.nl/wp-content/uploads-pb/o2.jpg

Dit is een mooi, stevig oogpotlood met een puntenslijper in de dop verwerkt, groot pluspunt! Zo hoef je niet steeds te zoeken naar je puntenslijper, maar heb je ‘m altijd bij de hand.

WAUW! ^_^ Wat een práchtige pigmentatie! Ik ben echt verliefd op dit oogpotlood. Ik heb ‘m inmiddels ook in 3 andere kleuren besteld, daarvan later een review! Dit oogpotlood blijft lang zitten en loopt niet uit. En dat voor één euro! Can you say: amazing?!

Blush

Dan de blush. Ook op de blushes van de 1 euro lijn ben ik verliefd en heb ik die inmiddels in 4 kleuren. De blush die ik nu laat zien aan jullie is de kleur Glow, een heel mooi subtiel kleurtje, leuk voor de lente en zomer! Deze blush heeft een hele subtiele gouden shimmer.

En hier een swatch van de blush:

En op m’n hand geblend:

Zien jullie de mooie gouden shimmer erin? :)

Dit is absoluut mijn favoriete blush, ik gebruik ‘m elke dag. Wat ik wel jammer vind aan de blushes, is dat ze niet erg lang blijven zitten op je gezicht :( De blushes zitten in kleine doosjes, waarvan je de bovenkant naar boven moet schuiven om ‘m open te krijgen. Dat was nog best zoeken in het begin! Toch sluit het doosje goed af, mits het klepje niet doorschiet, wat me al eens is gebeurd met een blush van deze lijn. Ook zijn de doosjes klein, waardoor je een kleinere blushkwast moet gebruiken. Maar over de grootte kan ik toch niet echt zeuren, als je kijkt wat voor mooie blushes je kunt krijgen voor één euro.

3-in-1 kleurstick

Tot slot, de 3-in-1 kleurstick. Deze zijn er in 6 kleuren, en je kunt ze gebruiken voor je ogen, huid of lippen. Ik test hem in de kleur Toasted.

Wat me meteen opvalt is dat deze stick héérlijk ruikt. Ik heb ‘m ook in een lichte kleur en die ruikt nóg zoeter en lekkerder! Ook zie je dat er shimmers in deze stick zitten.

Wederom een goed gepigmenteerd product van de 1 euro lijn. Ik gebruik deze stick voor een sunkisses gloed op m’n gezicht, en soms als oogschaduw! De stick zelf is handig, door middel van aan de onderkant te draaien komt ‘ie omhoog. De stick is erg breed en brengt daarom fijn aan op je gezicht. Ook is hij makkelijk te blenden en vlekt hij niet. De substantie is eenmaal op de huid zacht en romig, waardoor hij erg fijn uitsmeert. Wat wel een minpuntje is, is dat hij (net als de blush) niet erg lang blijft zitten; hooguit een middag, maar niet de hele dag. Maar ik vind dat niet erg, want hij is handig om mee te nemen en heeft een zoete aangename geur.

Conclusie: De producten van de E.L.F. 1 euro lijn zijn heel fijn! Het assortiment is groot van deze lijn. Mijn ervaring met deze lijn is dat de producten goed gepigmenteerd zijn (ook de oogschaduws), alleen blijven ze niet lang zitten en zijn de meeste producten kleiner dan gemiddeld, zoals de foundation. Maar al met al, een top lijn!

Mineral lijn

Mineral foundation

Nu ga ik voor jullie een product van de Mineral lijn testen. Ik test de Mineral foundation aan, deze kost 6 euro en is er in 5 kleuren.

De foundation zit in een mooi, stevig doosje met draaidop. Daarin zit de poeder met een ‘gaatjesklepje’ erop (ik heb geen idee hoe zoiets heet). Zo kun je makkelijk doseren. Op de volgende foto’s laat ik de swatches zien.

Dit is een hele fijne, dekkende foundation. Het is op m’n hand niet goed te zien, maar op m’n gezicht verbergt het m’n oneffenheden. De foundation is makkelijk uit te smeren op je gezicht, zelfs met je vingers. De foundation blijft ook lang zitten! Niet een hele dag (maar dat doet geen enkele foundation bij me) maar toch wel een hele poos. Hij dekt heel goed, daar ben ik heel tevreden mee!

Conclusie: Een fijne poeder voor ook weinig geld. Ook bevat het SPF 15 waardoor je meteen beschermt bent tegen de zon.

Studio lijn

Pigment oogschaduw

Tot slot test ik voor jullie de pigment oogschaduw van de Studio lijn. Deze heb ik in de kleur Naughty Noire en hij kost € 3,50. Deze is beschikbaar in 5 kleuren.

De oogschaduw zit in een stevig, glazen potje met draaidop. Net als bij de foundation hierboven, zit er een gaatjesklepje op, zodat je ook weer makkelijk kunt doseren. Deze heb ik voor de foto er even afgehaald, zodat je goed de inhoud kunt zien. Op naar de swatches!

Wat een prachtige pigmentatie! De swatch is op een droge hand gemaakt, zonder basis eronder en met twee veegjes. Er zit een prachtige shimmer in! Hiermee kun je een hoop nieuwe looks maken. Op het eerste oog, met één veegje, lijkt deze ‘zwarte’ oogschaduw donkergrijs. Maar zodra je er een tweede laagje over heen doet, is het echt zwart. Ik ga deze oogschaduw véél gebruiken, ik gebruik veel zwarte oogschaduw en vooral de gekleurde shimmers erin maken dit zeker een favoriet van me. En nog meer pluspuntjes: de oogschaduw blijft lang zitten, geen fallout en vlekt niet!

Conclusie: Voor slechts € 3,50 een prachtige oogschaduw, in 5 unieke kleuren. En eindelijk een oogschaduw die écht zwart is, in plaats van vaag donkergrijs.

Ik raad jullie allemaal aan om snel een kijkje te nemen op de E.L.F. webshop. Ze hebben een ruime keuze aan mooie producten, die ook nog eens betaalbaar zijn. Je krijgt bij E.L.F. echt waar voor je geld.

Surf nu naar de webshop van Eyes Lips Face!

Wat vinden jullie van E.L.F. producten?

[five-star-rating]

9 REACTIES

  1. Geweldige review heb je geschreven! Ik vind de foundation, blush en oogpotlood er echt prachtig uitzien! (: Een gaatjesding heet trouwens een sifter haha

  2. Ik vind de producten zeker niet tegenvallen maar de verzendkosten wel net als de meiden hierboven…
    Er is ook een stick naar mij onderweg (onder andere) ben benieuwd :D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in