Review: eBay lipstains 02, 04, 11, 36

Soms wordt er zo lovend over een product gesproken, dat je hem gewoon móet hebben. Een voorbeeld daarvan zijn de lipstains van het merk Menow Generation 2. Geen flauw idee waar dit merk vandaan komt, wel weet ik dat ze heel veel lipstains hebben, en dat ze heel weinig kosten. Ik bestelde er onlangs vier op eBay. Ben je benieuwd of ik ze de hype waard vind? Lees dan verder!

Ik kocht ze in de kleuren 02, 04, 11 en 36. Ze zijn er in 36 kleuren, genoeg keuze dus! Als je in Chinese webwinkels gaat zoeken, kom je ze snel genoeg tegen. Ik kocht ze bij deze verkoper, voor 87 eurocent per stuk, zonder verzendkosten.

De lipstains zitten in een langwerpig ‘buisje’ met draaidop erop. Door de transparante verpakking zie je direct welke kleur je te pakken hebt. Het is jammer dat je ze niet overeind kunt zetten! De sponsapplicator neemt precies voldoende substantie op, en je kunt er vrij precies mee aanbrengen. Hierdoor heb je eigenlijk geen lipliner nodig. De lipstains zijn waterproof, en blijven zitten no matter what.


36 – 11 – 04 – 02

Alle vier de kleuren zijn zeer sterk gepigmenteerd. Ik heb vrij veel lipstains meegemaakt, maar de meeste waren er toch wel vrij makkelijk af te krijgen. Of ze gingen er meerendeels af, waardoor je met een wazige vlek achterbleef. Deze, echter..

..blijven zitten als een huis. Ik heb geschrobd, geboend, geveegd, gewreven, maar ze bleven zitten. Ik werd zelfs even bang, zouden ze óóit nog wel van m’n pols afgaan? :shock: Check de swatches hieronder!


Niks op m’n lippen


#02


#04


#11


#36

Damn. Kijk wat een kleurtjes! En die pigmentatie! Ik ben helemaal verliefd. Na het aanbrengen blijven ze nog even vochtig, zodat je snel eventuele foutjes kunt bijwerken. Na een minuut zijn ze droog, en drogen ze vrij matte op. Ze zijn allemaal geurloos, trouwens. Wat ik wel een minpuntje vind, is dat ik nergens de ingrediënten kan ontdekken.

De lipstains blijven de hele dag zitten, alleen na een uurtje of 8 zit het er niet zo netjes op als in het begin. De lipstains zijn te verwijderen met een gezichtsreinigingsdoekje, maar dan moet je flink boenen, en je lippen zullen na afloop wel wat gevoelig zijn van al dat boenen! Het beste kun je een make-up remover op oliebasis gebruiken, mijn voorkeur gaat uit naar Clinique Take The Day Off.

De formule is ook een klein minpuntje. Ze zijn namelijk erg plakkerig na het aanbrengen. Je kunt er een transparante lippenbalsem overheen aanbrengen, maar je lippen lijken die wel gewoon op te zuigen! Het geplak wordt uiteindelijk wel minder, maar zeker in het begin kan het wat onprettig aanvoelen. Typisch nadeel van zo goed op de lippen blijven zitten, helaas!
Toch doen ze wel wat ze moeten doen: de hele dag op je lippen zitten. Ik neem de kleine minpuntjes er voor lief bij, want ik ken geen enkele lipstains die zo goed blijven zitten als deze!

De lipstains kocht ik hier voor 87 cent per stuk, zonder verzendkosten.

20 REACTIES

  1. En dat voor nog geen 90 cent? Uuuhhh okay, wauw! Wat leuk trouwens ook de foto’s met de kraan, handig om te weten. Maar gigantisch zeg, hier kunnen de andere merken nog wel wat van leren gok ik zo. xxx Lucinda

  2. Ik vind vooral nummer 4 erg mooi.. Qua goed blijven zitten op je lippen heb ik het idee dat ze vergelijkbaar zijn met Max Factor Lipfinity.. alleen zijn deze 10 x zo duur als deze lipstains die jij reviewt haha!

  3. Ghihihi, ik heb er ook 4 van. En krijg ze er ook met geen mogelijk af. Ik ben het met je beschrijving helemaal eens. In het begin voelt het niet zo prettig maar dat trekt weg. Ik moest er ook wel aan wennen maar hé voor nog geen €1,- hoor je mij niet klagen! ;-) Xx

  4. Ik heb er ook een paar. Wat ik altijd tegen het plakken doe is een ieniemini beetje transparante poeder. Werkt perfect voor mij!

  5. Wauw wauw wauw wat een toffe kleuren zijn dit zeg! Echt onwijs mooi. Ik had opzich wel een beetje verwacht dat ze zo plakkerig zouden zijn. Dat is bij de Rimmel Provocalips ook zonder de balsem. Maar voor die prijs vind ik ze echt geweldig!

  6. Haha, deze verpakkingen doen mij denken aan de buisjes in een laboratorium. Ik vraag me af welke ingrediënten deze lipstains bevatten. Dit, omdat de houdbaarheid echt onwijs goed is. In mijn ogen zelfs een beetje extreem. En, dat voor die prijs! Ik vind de tinten overigens wel echt prachtig!

  7. Wel een groot pluspunt dat het pigment zo goed is, maar of je het ervoor over hebt om zo goed te boenen? I don’t know. De kleuren vind ik wel super mooi!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in