Review: EOS lipbalms ♥ Lemon Drop, Sweet Mint & Tangerine

Weten jullie nog die keer.. dat ik een neppe EOS lipbalm op Banggood had gekocht? Haha mijn God, dat ding smaakte naar Dreft. Ik heb hem toen weggegooid, wat een miskoop was dat! Ik heb er nu drie die wel écht zijn, namelijk uit de webshop van Dermaroller. Ha, deze smaken tenminste wel lekker! Lees maar verder.

Ik heb de smaken Lemon Drop, Sweet Mint en Tangerine. Lemon Drop bevat SPF15. Verder bevatten alle drie antioxidant-rijke vitamine E, verzachtende shea butter en jojoba-olie. Tangerine bevat daarbovenop ook nog vitamine B en zink. Deze lipbalms zijn 99% natuurlijk, en bevatten geen vaseline (petrolatum), parabenen, gluten, en ftaalzuur.

De handige twist-off cap is een groot voordeel bij deze lipbalms. Sowieso is de unieke vorm, een ronde bol met daarin de lipbalm, erg handig in gebruik. Niet voor niets wordt deze lipbalms zo vaak gespot bij celebrities! Het is echt een kwestie van dop eraf, aanbrengen, dop erop, klaar. Ik vind de geuren ook erg lekker, zo heeft ieder z’n eigen lekkere geur. Sweet Mint ruik ik al als ik aan de verpakking! Heel fris is die. Lemon Drop ruikt licht naar citroen, maar is ook een beetje zoet. Tangerine vind ik het minst lekker ruiken, die ruikt voornamelijk naar petroleum (en dat terwijl het er niet in zit).

De lipbalms laten een transparant laagje achter m’n lippen, en ze worden direct heel zacht. Sweet Mint tintelt heel licht op m’n lippen, hij lijkt ze ook te verkoelen. Oh, en wat brengen ze toch handig aan! Voor onderweg zijn ze gewoon super. Ze blijven zo’n twee uur op m’n lippen zitten.

Ze kosten €5,99 per stuk en beschikbaar in 8 smaken. Je koopt ze in de webshop van Dermarolling.

Heb jij wel eens een EOS lipbalm gehad? Welke smaak lijkt jou het lekkerst?

21 REACTIES

  1. Ik heb ze nog nooit gehad, maar wel hele positieve dingen over gelezen. Ook hoe ze er uit zien vind ik al helemaal super. Op dit moment kom ik echter nog om in de Baby Lips en Labello’s… xxx Lucinda

  2. Wat zien die er leuk uit! Ik heb ook even je artikel over de nep EOS gelezen, leuk :) liever geen dreft inderdaad. Maar de donkerrode vond ik er erg mooi uitzien.

  3. OWJA die naar dreft dat weet ik nog wel :’) en dat iemand toen zei dat die goed klonk ofzoiets haha geniaal :’) De echte klinken toch wel een stukje beterder haha. Lemon drop lijkt me het lekkerste!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in