Review: Essence ’50’s Girls Reloaded’ nagellak #04 en #05

18
25

Zodra er een limited edition uitkomt, ben ik er als de kippen bij om een aantal dingen ervan te bemachtigen. Helaas was ik met deze collectie nogal laat (lees: 2 dagen!) waardoor ik maar twee nagellakjes kon scoren van deze editie. Het waren wel twee kleuren die ik nog niet in m’n stash had, dus ik was natuurlijk best blij, want beter iets dan niets. In dit artikel review ik voor jullie #04 Love Me Tender en #05 You’re A Heartbreaker. Lees je mee?


#04 Love Me Tender


#04 Love Me Tender


#04 Love Me Tender

Ik begin met #04 Love Me Tender. Dit is een zilver shimmery kleurtje wat je niet vaak ziet, en dat maakt de kleur juist leuk vind ik. In dit potje nagellak zit 15 ml en de nagellak zou long-lasting zijn, oftewel een langdurig resultaat.


Swatches.. excuses voor m’n nagelriemen :err:


Swatches


Swatches

De nagellak brengt verassend fijn aan. Hij droogt redelijk snel en de dekking is ook prima, zo’n 2 lagen is voldoende. What more can I say? Enige minpunt is dat door de substantie en wellicht de kleur, het lakje lichtelijk lijkt te strepen. Maar toch, je betaalt maar € 1,79 per nagellakje en de kwaliteit is verder goed.


#05 You’re A Heartbreaker


#05 You’re A Heartbreaker


#05 You’re A Heartbreaker

Dit geldt ook voor #05 You’re A Heartbreaker. Een mooi, blauw lakje met zilvere shimmer erin. Wederom een kleurtje wat ik nog niet in m’n stash had, en navy blauw is altijd wel erg mooi. Je kunt het met veel kleding combineren en het staat altijd prima.


Swatches


Swatches

Surprise.. ook dit nagellakje droogt redelijk snel. Je hebt twee laagjes nodig voor een mooie dekking en streept niet tijdens het lakken. Ook deze kost € 1,79, wat ik prima geld vind voor zo’n mooie kleur nagellak, die ook nog eens fijn lakt. Kort maar krachtig, dus!

Hebben jullie nagellak van deze LE?

18 REACTIES

  1. Wat een leuke kleurtjes! Ik heb geen nagellakjes van deze LE, want de kleurtjes spraken me niet heel erg aan. Maar nu ik het zo zie zijn de kleurtjes wel erg mooi, vooral de blauwe!

  2. Ik heb de lakjes over geslagen van deze collectie, omdat ik ze niet speciaal genoeg vond, of dat ik al dat soort kleuren in mijn stash heb! Mooie swatches heb je gemaakt Evelien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here